Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2011

Αραγε γνωριζουν τι κανουν?

Συνεχιζονται οι μεγαλες νικες,και μαζι με αυτες τα ταξιδια οπου μας κατεβει ολων των ανικανων οι οποιοι βαλθηκανε να μας σωσουν.
Πανε και ερχονται σε συμβουλια και συνεδρια και συζητησεις,εχει μαζεψει ο διαχειριστης μας 40 αναξιους και επειδη κανανε καλη παρεα πηρανε και πεντε-εξι φιλους τους μαζι και μας σωζουν συνεχως.

Ο ενας απο αυτους ειναι εντεταλμενος μονο στο να βριζει τον λαο,τους εργαζομενους και γενικα να μεταφερει τις ενοχες τους σε εμας,ενας αλλος αφου κατεστρεψε την εργασιακη νομοθεσια μεταφερθηκε στον τομεα της υγειας για να τα κανει ενα μπαχαλο και εκει.
Οι υπολοιποι κανουν ταξιδακια και πληρωνουμε εμεις τους καφεδες τους στο αεροδρομιο,τρεχουν σε στοκατζιδικα να αγορασουν ysl και γενικα εργαζονται πυρετωδως.

Την ιδια στιγμη η πραγματικη κυβερνηση διατασει και αλλες μειωσεις μισθων και αλλες περικοπες στις συνταξεις και συντομα θα ζητησει και μειωσεις υπαλληλων.
Η αγορα ειναι νεκρη,οι ασθενεις χωρις φαρμακα και γιατρους,οι επιβατες χωρις λεωφωρεια,και σκεπτομαι τι αλλο θα κανουν για να αποτελειωσουν την σωτηρια μας.

Δειτε το πιο κατω βιντεο,θα καταλαβετε ποιοι μας κυβερνουν,αγραμματοι,αχρηστοι και ανικανοι,χωρις γνωσεις πανω στο αντικειμενο που εχουν αναλαβει,χωρις παιδεια,με μονο χαρισμα την συγγενεια τους με κολλητο....εγιναν και αυτοι κατι εκει που ηταν..... τιποτα.

Δεν κοιταει να βαλει στο ταμειο του κρατους τα χρηματα απο την φοροδιαφυγη συγγενους της,ηθελε και να γινει .....κατι...το τιποτα.

Για γελια και για κλαμματα ειμαστε...ποιος θα γελασει τελευταιος θα το δειξει ο χρονος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου