Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2011

Το μαυρο χαλι

Το τσουρμο της συμφορας αντεπιτεθηκε και εσκισε το καλσον της Τροικας,φοβηθηκαν μην νομιζουμε οτι δεν κυβερνουν...λες και δεν το ξερουμε,για τον μισθουλη και την εξουσια τα κανουν ολα.
Μια ομαδουλα υποψηφιων δολοφονων κατελαβε την χωρα με ψευτικες υποσχεσεις και μπλοφες και ο εραστης της παγκοσμιοποιησης ανελαβε να πραγματοποιησει τα ονειρα του και τις εντολες των αφεντικων του.
Η ανικανοτητα του ηταν φανερη απο την αρχη,απλα εμεις δεν το περιμεναμε,μας κατηγορησε,αφησε το βοδι της πολιτικης να μας βριζει,αδιαφορησε για ολα τα προβληματα που δημιουργησε ταχα με προφαση να μας σωσει και ηρθε τελικα η πραγματικη κυβερνηση και του τραβηξε το αυτι.

Αυτο που του ειπε ειναι οτι παρ'ολα τα αντιλαικα μετρα που εως τωρα εχει παρει δεν εχει καταφερει τιποτα,καλα αυτο το εχουμε καταλαβει και εμεις οι αγραμματοι,του ειπε οτι πρεπει να παρει πιο αντιλαικα μετρα ακομη,και το χειροτερο......του ανεθεσε οπως ηταν σχεδιασμενο να πουλησει την χωρα.

Και διαμαρτυρηθηκε ο μεγας πατριωτης,για γελια η διαμαρτυρια του,του κακοφανηκε που του ειπαν οτι πρεπει να πουληθει η χωρα,μα στο μνημονιο αυτο εχει υπογραψει,αυτος εξαλλου ειναι και ο μονος λογος που μας εβαλε στο ΔΝΤ.

Η μαυρη σελιδα της πολιτικης ζωης του τοπου,ο ανικανος κατα τα λεγομενα του βοδιου πολιτικος, ηταν στην τυχη μας να μας καπελωθει σαν ταχα ο σωτηρας μας,ενας ανθελληνας να διοικει και να οριζει την τυχη της χωρας.
Μαζεψε και ενα τσουρμο σοσιαληστες ανικανους και παλιους και νεους και ξεκινησε το χυδαιο εργο του.

Θα κανουν τερατα και σημεια για να κρατηθουν στην εξουσια,προβοκατσιες,μπλοφες,θα ισχυριστουν τα παντα,θα υποκριθουν τους προστατες της πατριδας,θα ναυαγησουν ομως οπως ναυαγησε και το μνημονιο σε ρηχα νερα.
Επαγρυπνειτε Ελληνες,η χωρα ειναι σε κινδυνο,μας ετοιμαζει το τελειωτικο κτυπημα ο εβραιοφιλος εραστης της παγκοσμιοποιησης,κρατατε τα ματια σας ανοιχτα,μην δειχνετε καμια εμπιστοσυνη σε αυτον που μας κοροιδεψε,μας ξεφτιλισε,μας μπλοφαρε.

Αντισταση με οποιο τροπο και μεσον στην δικτατορια του,αρνηση υπακοης,συμπαρασταθειτε στους κατοικους της Κερατεας που μας δειχνουν τον δρομο που πρεπει να ακολουθησουμε,αντιδραστε με δυναμη,πρεπει αυτοι να φοβουνται εμας και οχι εμεις εκεινους.

Χωρις τα ματ θα ηταν μια ομαδουλα ανισχυρη και φοβισμενη,θα ειχαν ηδη ξεκουμπιστει απο την χωρα,μην εμπιστευεστε ουτε μια απο τις υποσχεσεις που θα σας δωσουν.
Ενας ειναι ο στοχος τους.

Το ξεπουλημα της χωρας και των Ελληνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου