Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2011

Η απατη και το εγκλημα

Ολοι μας παρακολουθουμε ενα θεατρο του παραλογου,μια κατασταση την οποια προσπαθουμε να καταλαβουμε και μεσα απο αυτην να βγαλουμε καποια συμπερασματα και αποφασεις,δεν ειναι ευκολο ομως.
Ειναι τοσα πολλα τα μυνηματα και απο τοσες πολλες πλευρες που το μυαλο μερικες φορες σαστιζει και μπερδευεται απο την υπερπληροφορηση η οποια ομως δεν προσφερει κανενα νεο στοιχειο αλλα μπερδευει ολα τα προηγουμενα.

Αυτο που συμβαινει αν το δουμε μονο σαν θεατες και οχι σαν συμμετεχοντες ειναι μια απατη,η απατη που με επιστημονικη μεθοδο εχει στησει η ταξη που εχει την δυναμη για να καθυποταξει τον λαο,δεν μιλαω για συγκεκριμενη κυβερνηση η αρχη διοτι ολο αυτο το συστημα ειναι ενιαιο,δεν διαχωριζεται απο παραταξεις η κομματα,δεν εχει διαφορα το δεξιο απο το αριστερο,το μελημα του και η επιδιωξη του ειναι μια.

Η τελικη υποταγη του λαου στο οργανωμενο σχεδιο που εχει βαλει σε πραξη.

Πολλους μηνες πριν οποιος μιλαγε για παγκοσμιοποιηση η χειροτερα εγραφε κατι αντιμετωπιζοταν σαν ηλιθιος και ονειροπαρμενος απο τους αλλους,σημερα ολο και περισσοτεροι ανθρωποι καταλαβαινουν τι σημαινει αυτη η λεξη.
Καποιοι αρρωστοι ανθρωποι θαμπωμενοι απο την δυναμη των χρηματων και της εξουσιας θελουν πλεον να περασουν στο επομενο σταδιο..τον ελεγχο των ανθρωπων,και οι ανθρωποι οι απλοι απασχολημενοι τοσα χρονια με τα καθημερινα τους προβληματα,τις επιδιωξεις τους,τον καταναλωτισμο τους,δεν ειδαν και δεν καταλαβαν τι συμβαινει γυρω τους.

Σημερα στην Ελλαδα ζουμε την πρωτοπορια ακομη και σε αυτο,εμεις δωσαμε τον πολιτισμο στην ανθρωποτητα,εμεις θα ειμαστε και το πειραματοζωο για την επιβολη της απανθρωπης δουλειας που ετοιμαζουν οι κυριαρχοι του πλανητη.

Η συγκεκριμενη περιοδος ειναι η πιο καταλληλη,περασαμε 30 χρονια μεσα στην λασπη και την διαφθορα,αποδεχθηκαμε το νομιμο σαν ηθικο,δεν αντιδρασαμε στην κλοπη και την ρεμουλα,υποταχθηκαμε στις τραπεζες και την καταναλωση,παραμερισαμε την ιστορια μας,την παιδεια μας,ασπαστηκαμε ξενα προτυπα,καναμε τροπο ζωης μας τον τροπο ζωης αλλων λαων.

Ειμαστε ετοιμοι λοιπον...να δεχθουμε τα παντα.

Και τα δεχθηκαμε,δεχθηκαμε μειωσεις των μισθων,των συνταξεων,την καταργηση ολων των εργασιακων νομων,υπομειναμε ολες τις προσβολες,τον εξευτελισμο,τις ενοχες τους τις καναμε δικες μας,περιορισαμε την ζωη μας στα ορια που ηθελαν αυτοι,ακολουθουμε σαν υπνωτισμενοι τις εντολες τους,σε οτι λενε εμεις κανουμε συζητησεις και προσπαθουμε να τα αναλυσουμε,ξερουμε ομως οτι πισω απο αυτα κρυβουν τον δικο τους φοβο.
Ποιος τελικα φοβαται ποιον?

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας,κανουμε την δυναμη μας αδυναμια,τους επιτρεψαμε να μας χωρισουν,αδιαφορουμε για τον διπλανο μας,βριζουμε τον οποιονδηποτε εχει αντιθετη αποψη απο εμας.

Το συστημα που κυβερναει δεν θα παραδοθει ευκολα,εχει πολλα συμφεροντα να χασει αν το κανει,ισως και την ελευθερια του,εκει εχουν καταχωνιασει ολοι,κλεφτες,απατεωνες,ψευτες,προδοτες,εγκληματιες κατα του λαου,κρυμμενοι περιμενουν,και το συστημα τους καλυπτει και εργαζεται εναντιον μας.

Και να που τωρα οι προδοτες θα υπερασπιστουν ταχα την γη που προδωσαν,με πιανουν τα γελια που το σκεφτομαι και μονο,με νομο θα την υπερασπιστουν,δεν εχουν τον θεο τους λοιπον.
Αλλα ετσι θα κρατηθουν στην εξουσια και αυτο ειναι που τους νοιαζει.
Με απατες και εγκληματα σε βαρος μας.

Το σχεδιο προχωραει,με προσεκτικα βηματα,εμεις ειμαστε οι υπευθυνοι που προχωραει,αν αντιδρασουμε θα κανουν πισω,αλλα ουτε αυτο κανουμε,περιμενουμε παθητικα την επομενη μερα πιστευοντας οτι θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.

Και αυτο δεν προκειται να συμβει.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου