Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2011

Χαβουζα

Αν εκνευριστηκατε το Σαββατο απο το υπερθεαμα που παρουσιασαν οι δυο υποτιθεμενα καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος,τοτε θα ξερναγατε αποψε παρακολουθωντας την εκπομπη του Πρετεντερη με τιτλο Ανατροπη,και οχι γιατι ηταν αυτος παρουσιαστης,αυτον ποιος τον χεζει ετσι κι αλλοιως,αλλα επειδη επαιρναν μερος οι εκπροσωποι 4 απο τα κομματα και κομματακια που εχουμε στην βουλη σημερα.

Η ξεφτιλα μαζεμενη σε ενα τραπεζι,ανθρωποι που επι δεκαετιες οριζουν τις ζωες μας,πολιτικοι της κακομοιριας και του ανοητου,να μιλανε ο ενας δυνατοτερα απο τον αλλον,να διαφωνουν στα παντα ο ενας με τον αλλον,να λοιδωρουν,να κανουν τους εξυπνουςς και τελικα να μην βρισκουν ακρη σε τιποτα.

Αυτοι τωρα θα μας σωσουν,αυτοι δεν μπορουν να σωσουν ουτε το μιζερο κομμα του ο καθενας.
Και φυσικα εκπληξη αποτελει ο ρολος της Θοδωρας η οποια με τι ποσοστο καλειται και ομιλει σε καθε συναντηση και λεει οτι μαλακια κατεβει στο γερικο μυαλο της.

Να πουλησουμε οι μεν,να αξιοποιησουμε οι δεν......να πουλησετε τα σπιτια σας και να αξιοποιησετε τις περιουσιες σας ρεμαλια,να δωσετε οσα κλεψατε επι δεκαετιες,να δωσει και η Θοδωρα τις συσκευες Ζημενς και τα τηλεφωνικα κεντρα και ολοι οι υπολοιποι οτι τους αναλογει.

Αν δεν φυγουν ολοι...μα ολοι απο την πολιτικη δεν προκειται αυτη η χωρα να δει ουτε προκοπη ουτε χαιρι,αυτοι με τετοια νοοτροπια θα μας πανε στον πατο του πηγαδιου,τρωνε και πινουνε και δεν εχουν συναισθηση οτι ο λαος εχει αρχισει και πειναει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου