Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Λιβανιζουμε τους πεθαμενους και σκοτωνουμε τους ζωντανους.

Λοιπον ειναι τουλαχιστον αηδιαστικος ο τροπος που μιλανε οι πολιτικοι για καποιον που εχοντας κανει απολυτως τιποτα ονομαζεται"ευπατριδης"επειδη πεθανε.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα οσοι πεθαινουν λοιπον ειναι αξιοι τιμης και ας μην εχουν προσφερει τιποτα στον λαο και στην χωρα,ποιος δεν θυμαται τον μοιχο πρωθυπουργο ο οποιος μετα τον θανατο του μονο αγιος δεν εχρισθη?
Ποιος δεν θυμαται τον παλαιοτερο απ αυτον ο οποιος ακομη και μετα τον θανατο του δεν καταδεχθηκε να ταφει σε κοινο νεκροταφειο αλλα σε ιδιωτικο χωρο.

Φυσικα ολοι αυτοι μετα γινονται ιδρυματα...τα οποια καταναλωνουν πορους απο τα δικα μας χρηματα και καλοταιζουν μελη και φιλους των οικογενειων των πεθαμενων.

Απο την αλλη με τις συνεχεις νικες,τα τουρκικα πλοια στο Αιγαιο,τα νεα μετρα που θα ερθουν απλα μας τα φυλανε για επιδομα αδειας φετος,οι νεες συνθηκες εργασιας,υγειας,μεταφορων,το μονο που αποσκοπουν ειναι να παρουν και τα υπολοιπα απο τα"λεφτα που υπαρχουν"στις τσεπες των πολιτων.

Ενα μπαχαλο ομαδων ληστων οι οποιες αδιαφορουν για την ταλαιπωρια,τον πονο και την αγωνια που προκαλουν στον λαο,και μετα βγαινουν και αποκαλουν τους νεκρους συντροφους τους με ονοματα που δεν εχουν δωσει ουτε σε αγωνιστες που πολεμησαν για την ελευθερια της πατριδας.
Συμμοριες που δεν αλλαζουν ποτε.

Ε..οχι και ευπατριδες οι μοιχοι,οι ηλιθιοι και οι ανικανοι.
Ελεος!!


1 σχόλιο: