Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

Θα ψοφησουμε στην ψαθα

Σε συνεχεια της προηγουμενης αναρτησης λοιπον ....ηρθαν και οι απαιτησεις της τροικας...πουληστε οτι εχετε,οποιος διαβασει τι γραφει η προηγουμενη αναρτηση θα καταλαβει οτι το σχεδιο του Τζεφρυ ακολουθειται ακριβως οπως το ειχε στο μικρο μυαλο του.

Πουληστε τα παντα....αλλα και παλι δεν θα ξεχρεωσουμε,οποτε τι θα πουλησουμε μετα?
Και να μην ηξερε τι ειχε υπογραψει θα ελεγα οκ,χαζος ηταν και ειναι,αλλα ηξερε και το ειχε πει και σε συνεντευξη προεκλογικα,το ΔΝΤ δεν ειναι λυση,οποτε δυο φορες ενοχος.

Περιμενω ανυπομονα να δω απο που θα αρχισουν το ξεπουλημα,και οταν τα ξεπουλησουν ολα και παλι ειμαστε μεχρι το λαιμο στο χρεος τι θα βρουν να πουλησουν τοτε.

Για την ωρα ολα πανε επανω,εισητηρια,τιμες,μετρο,τραινα,προαστιακος,αυτα δεν τα θεωρουν αυξησεις οι γελοιοι διοτι δεν τα χρησιμοποιουν,δεν κοβουν απο τον ηδη κομμενο μισθο η επιδομα των φτωχων ανθρωπων.

Και εμεις ακομη κοιταμε,και θα συνεχισουμε να κοιταμε εως οτου πεινασουμε ολοι μαζι,διοτι τωρα οσοι τρωνε φοβουνται μην χασουν το φαγητο και ετσι δεν μιλανε.

Κυβερνηση καρικατουρα με κυβερνητη την τροικα,αληθεια γιατι να πληρωνουμε κλητηρες με τοσο υψηλους μισθους?

Και απανω απο ολα ο Τζεφρυ,περηφανος να λεει οτι δεν θα αφησει να θιγουν βασικα εθνικα μας δικαιωματα.
Αληθεια τι ειναι το εθνος ...μισθος?να εχει βασικο και επιδοματα,ποια δηλαδη που δεν ειναι βασικα κατα την γνωμη του θα αφησει να θιγουν?

Ρε ξυπνηστε....μας πουλανε κοματι κοματι και εμεις κοιμομαστε,τι θα αφησετε στην επομενη γεννια?

Το μαυρο μας το χαλι μονο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου