Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

Υπουργειο μεταφορων..των χρηματων μας στην τσεπη τους.



Κυριε υπουργε
Προσφατα ανακοινωσατε και ηδη εχει αρχισει η αυξηση των εισητηριων στα μεσα μαζικης ματαφορας,αυτη η αυξηση οπως καταλαβαινετε θα πληξει κυριως τους αδυναμους,τους οποιους μονο με ωραια λογια ο διαχειριστης μας προστατευει καθε φορα.


Ειναι γεγονος οτι επι 15 μηνες οποιο μετρο και να εχετε παρει σαν κυβερνηση ειναι εναντιον μονο,των μισθωτων,των συνταξιουχων και των χαμηλων στρωματων του λαου.

Οταν καποιος αυξανει τα εισητηρια 40% σημαινει οτι αυτο το ποσο θα βγει απο την τσεπη του ανεργου,του χαμηλοσυνταξιουχου και του μισθωτου που κερδιζει το τεραστιο ποσον των 592 ευρω,αν το παρει και αυτο.
Αυτη ειναι η υποσχεση που δινατε σαν κομμα προεκλογικα για να σας ψηφισει ο λαος?
Αυτη ειναι η κοινωνικη συνεπεια που δειχνετε σαν σοσιαλιστες...υποτιθεται ....για αυτους που δεν θα εχουν σε λιγο καιρο να επιβιωσουν με τα μετρα που εσεις χωρις καμια οδυνη λαμβανετε?

Ειμαι ανεργος και δεν εχω πλεον ουτε το επιδομα ανεργιας,πρεπει να πηγαινω καθημερινα στο νοσοκομειο να επισκεπτομαι την μητερα μου,αυτο το κανω με το λεωφωρειο οποτε περασει.
Εσεις με τα ελαχιστα χρηματα που μου μενουν για να επιβιωνω θα θελατε να εχετε και το συν της αυξησης του εισητηριου μεσα σε ολες τις αλλες αυξησεις που εχετε φορτωσει στην πλατη μας?
Τους συνταξιουχους π.χ του ογα με 340 ευρω τον μηνα τους σκεφτηκατε?
Ποιους σκεφτηκατε τελικα με αυτη σας την αποφαση.
Εμεις διορισαμε τον αρδανη και τον παρδανη στο δημοσιο η εσεις και η νουδου?
Πληρωστε τα απο την τσεπη σας τα ελλειματα και απο τους διοικητες που οι ιδιοι διοριζατε,δεν βλεπω να εχει παει κανενας φυλακη για κακη διαχειριση δημοσιου χρηματος.

Προσπαθησα να επικοινωνησω με τον Γενικο γραμματεα του υπουργειου σας ο οποιος μαλλον ζει σε αλλη διασταση διοτι χρησιμοποιει το facebook του για να εξυβριζει οποιον δεν του κανει το χατηρι να κανει οτι εκεινος θελει,του ζητησα πολυ ευγενικα μια απαντηση σε οσα ρωταω και εσας,εκεινος συνεχισε τις φιλολογικες του συζητησεις και την προπαγανδα που μαθαινετε στα κομματικα σας στελεχη και αδιαφορησε παντελως να απαντησει.
Οποτε περιμενω μια απαντηση απο εσας,οχι οτι θα εκπλαγω αν δεν την παρω.

Και επισης του επεσημανα μια τεραστια παρανομια που γινετε μεσα στα λεωφωρεια....
Οι ελεγκτες οταν βρουν κατα τον ελεγχο ατομο που δεν εχει πληρωσει εισητηριο το κατεβαζουν απο το λεωφωρειο με την δικαιολογια οτι πρεπει να πληρωσει το προστιμο,αυτο παλαιοτερα γινοταν μεσα στα λεωφωρεια.

Για ποιο λογο κατεβαζουν τον λαθροεπιβατη?
Αν πληρωσει το προστιμο εντος του λεωφωρειου δεν εχει δικαιωμα να συνεχισει το ταξιδι ως τον προορισμο του?
Ειναι σιγουρος ο οασα οτι το ποσο που περνουν οι ελεγκτες καταληγει στο ταμειο του?

Ουτε εδω απαντηση πηρα απο τον γγ σας.

Αληθεια τους προσλαμβανετε επειδη:
Ειναι κομματικα σας στελεχη?
Ειναι φιλοι σας?
Ειναι ικανοι?
Ειναι προσιτοι προς τον πολιτη?
Μαλλον το πρωτο και δεν μου αφησε καμια αμφιβολια με την συμπεριφορα του ο κυριος αυτος.


Σας ευχαριστω ετσι κι'αλλοιως


Προς yp-gr@yme.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: