Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2011

Σε πολεμο με τον λαο

Ειμαστε σε πολεμο,θελουμε εσοδα ανεφερε ο γ.γ του υπουργειου οικονομικων στην επισκεψη του στην δου της Λαμιας.
Αυτο το οτι ειναι σε πολεμο το ξερουμε,δεν ξεραμε εως τωρα οτι ο μονος και σημαντικοτερος εχθρος τους ειμαστε εμεις.
Διοτι ολες οι αποφασεις τους ειναι εναντιον μας,ολα εμεις πρεπει να τα πληρωσουμε,και αυτο φαινεται και στο νεο φορολογικο νομοσχεδιο οπου μειωνουν τους φορους των επιχειρησεων,ολοι οι εμμεσοι φοροι ομως τους οποιους πληρωνουμε εμεις,τα διοδια,οι τιμες των εισητηριων,το φπα,η τιμη της βενζινης,η δεη, παραμενουν στο υψος τους και εχουν και αρκετες πιθανοτητες να αυξηθουν.

Επισης στο ιδιο νομοσχεδιο οι ποινες για την φοροδιαφυγη ειναι τετοιες που ουτε οι χειροτεροι εγκληματιες δεν εχουν αντιμετωπισει,την ωρα που οσοι κατακλεψαν την χωρα κυκλοφορουν ελευθεροι και κανενας δεν εχει τιμωρηθει.

Απο τους μονους που δεν εχουν ζητησει φορους εως σημερα ειναι απο τους νεκρους αν και ειναι πιθανον να ζητησουν και απο αυτους κατι.
Κατα τα αλλα..πληρωνουμε εμεις,το χρεος αυξανεται,υπηρεσιες δεν παρεχονται απο το κρατος,οι οδηγοι θα πληρωνουν 200 ευρω αν περασουν τα διοδια χωρις να πληρωσουν,οι επιβατες των λεωφωρειων 84 ευρω αν δεν εχουν εισητηριο.

Ο διαχειριστης μας επιμενει οτι..η χωρα δεν καταρρεει αντιθετα εχει αποκτησει προσωπο και αξιοπιστια...την στιγμη που ολοι αυτοι που μας εχουν δανεισει μας ζητανε να πουλησουμε τα παντα.

Κατι στραβο συμβαινει στο βασιλειο της ανοησιας τελικα.

Δεν καταλαβαινουν οτι σε λιγο δεν θα εχουν απο που να εισπραξουν,τι θα κανουν θα βαλουν ολον τον κοσμο φυλακη?
Γιατι δεν αρχιζουν την εισπραξη απο τα προστιμα και τα χρεη των γνωστων και φιλων τους και να συνεχισουν με το να παρουν τις περιουσιες οσων πλουτισαν μεσα απο την πολιτικη?

Πολεμο εχουν...ναι εναντιον μας,ποιος θα νικησει θα το δειξει το μελλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου