Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

Μπαχαλοκρατος

Λοιπον οποιος θυμαται εδω και δυο μηνες ο ΟΓΑ αποφασισε να αλλαξει το συστημα καταβολης των συνταξεων για τους ερημους συνταξιουχους του,και οποιος θυμαται τον πρωτο μηνα ταλαιπωρησε τους υπερηλικες αυτους ανθρωπους με τις αλλοποροσαλες διαταξεις που απαγορευαν να δινεται η συνταξη με εξουσιοδοτηση.
Δηλαδη αν ηταν καποιος κατακοιτος η στο νοσοκομειο επρεπε να σηκωθει να παει να παρει την συνταξη μονος του.

Φυσικα ακολουθουν το μπαχαλο του υπολοιπου κρατους και αυτοι,λοιπον μετα ζητησαν πληρεξουσια και λοιπα χαρτια,τρεχαμε σαν μαλακες να τα μαζεψουμε να τα καταθεσουμε,μας εδωσαν εναν αριθμο σε μια καρτα και μας ειπαν απο τα ελτα οτι θα πληρωνετε η συνταξη πλεον με τον νεο τροπο.

Σημερα πηγα με την καρτα που μου εδωσαν να παρω την συνταξη των 340 ευρω της μητερας μου,ευτυχως δεν ειχε κοσμο και ειπα οτι θα τελειωσω νωρις,δυστυχως ομως ο ΟΓΑ δεν εχει καταφερει να τελειοποιησει το συστημα που ανακοινωσε και ετσι οι συνταξεις θα δινονται παλι με τον ιδιο τροπο.

Αφου δεν μπορουν,αφου ειναι ανικανοι,αφου δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο με το οποιο ασχολουνται....γιατι ασχολουνται με αυτο?
Γιατι ταλαιπωρουν τον κοσμο?
Αν καποια συνταξιουχος της τεραστιας αυτης συνταξης....μην ανησυχειτε την ιδια θα παιρνουμε ολοι μας σε λιγα χρονια...εχει αναγκη αυτο το ποσον να ζησει ποσες μερες πρεπει να περιμενει να το παρει?

Μπαχαλοκρατος,με ανικανους τους παντες.με λογια μονο λειτουργει.
Σαν μπαταρια αυτοκινητου που οσο και να την φορτισεις δεν παιρνει εμπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου