Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2011

Σουρουπο

Οι επισκεψεις μου στο νοσοκομειο συνεχιζονται ανελιπως,μονο με τις συνεχομενες απεργιες των λεωφωρειων αλλαζω ωρες και καποιες ημερες με τις 24ωρες δεν πηγαινω.
Παλι με μασκα κυκλοφορω λογω των πολλων κρουσματων γριππης που φιλοξενουν και εκει,περναω την πορτα του δωματιου της περιμενοντας ενα θαυμα,μα θαυματα στις μερες μας δεν γινονται.

Τις τελευταιες ημερες ειχε πολυ κακη διαθεση και καθολου ορεξη για φαγητο,ρωτησα αν εχει ερθει να την δει η γιατρος που την παρακολουθουσε στο εγκληματικο ιδρυμα που ηταν επι 10 μηνες για να μου απαντησουν οτι απαιτησε να μην εχει πλεον καμια αναμιξη στην νοσηλεια της.

Απο ποτε γιατρος που εργαζεται στο ΕΣΥ εχει και επιλογη ποιον ασθενη θα βλεπει και ποιον οχι αυτο θα ηθελα να το μαθω,αλλα ποιον να ρωτησω?
Φυσικο ειναι εφοσον με την αγωγη που της εδινε απο την αρχη καταφερε και την εκανε αναπηρη να περπατησει με τα αποτελεσματα που βλεπω τους τελευταιους μηνες......τωρα δεν θελει και να την βλεπει.
Ηξερα την παροιμια οτι ο δολοφονος γυριζει παντα στον τοπο του εγληματος...αυτη την κατεριψε και αυτην την παροιμια.

Εκει τουλαχιστον κανουν τωρα οτι μπορουν,τι να κανουν θα με ρωτησετε ....λοιπον την κρατουν σε μια ικανοποιητικη κατασταση σε αναλογια με το πως την παρελαβαν απο το ιδρυμα,και ας μην ξεχναμε οτι η διαγνωση πριν εξη μηνες ηταν οτι πεθαινει....και εξη μηνες μετα ζει ακομη.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ

Τετοια μορφωση,τοσες σπουδες,τετοιο ταλεντο.....και να μην μπορει η γιατρος του ιδρυματος να διαγνωσει ποτε πεθαινει καποιος και ποτε οχι.
Συγχαρητηρια....το πηρατε το διπλωμα με δυο κουτια Tide η με Ajax για τα τζαμια?

Ξερω οτι η προετοιμασια πρεπει να γινει μεσα μου,εκεινη ειναι ετοιμη και το καταλαβαινω,εγω δεν μπορω να το χωνεψω οτι την πηγα εκει για καλυτερα και θα πεθανει επειδη ακριβως την πηγα εκει,διοτι αν υπηρχε σωστη νοσηλεια τους πρωτους δεκα μηνες θα ζουσε ....αλλη παθηση δεν ειχε,αλλοι ζουν δεκαετιες με Παρκινσον.

Φυσικα η γιατρος θα ειναι ησυχη οτι εκανε το καθηκον της αλλα εγω ξερω οτι αν δωσεις σε εναν ασθενη 4 φορες επανω απο ενα φαρμακο σαν το seroquel τοτε τον εχεις στειλει στον ταφο μια ωρα αρχιτερα.
Και πως το ξερω?
Το ειχαν πει απο την αρχη αλλοι γιατροι οτι δεν ειναι για την κραση της να παιρνει πανω απο ενα χαπι την ημερα....και της εδιναν 4....τεσσερα.


Λοιπον ελπιζω ο Θεος να της το ανταποδωσει της καλης γιατρου,η οποια εργαζεται σκληρα για το καλο των ασθενων,τους ναρκωνει για να μην μπορουν να ενοχλουν τις κουρασμενες νοσηλευτριες του ιδρυματος που εργαζεται.
Εγω δεν θα την ξεχασω...ελπιζω  να μην την ξεχασει και αυτος που τιμωρει το εγκλημα κατα των ανθρωπων.

Ο Θεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου