Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

Eιναι η παρανοια μεταδοτικη?

Απο την καταληψη της εξουσιας και μετα(γραφω καταληψη διοτι περι αυτου προκειται)ζουμε μια παρανοικη κατασταση,ζουμε και βαδιζουμε στην ζωνη του λυκοφωτος,δεν πιστευουμε αυτο που μας συμβαινει και ειλικρινα πιστευω οτι αυτος ειναι ενας απο τους λογους που μας κρατανε ηρεμους ακομη.
Ο αλλος ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει εναλλακτικη προταση,ενα οραμα,μια ιδεα που μπορουμε να ακολουθησουμε,και μην μου πειτε για τον Σαμαρα,διοτι ειμαι κοντα στο εγκεφαλικο δεν χρειαζεται να το παθω τωρα.

Η παρανοια ειναι οτι ξαφνικα βρεθηκαμε τελευταιοι και απο τους τελευταιους,οτι μας θεωρουν τελειως ηλιθιους οτι μαλλον εχουμε ξεχασει οσα μας ελεγαν προεκλογικα.
Επισης οτι οι αναγκες της χωρας που"δεν τις ηξεραν"(σικ)τους εκαναν να αλλαξουν πορεια πλευσης.

Αλλα αυτα τα εχω γραψει χιλιαδες φορες ισως πιστευοντας οτι θα καταπιω ολη αυτη την ξεφτιλα και θα συνελθω...αλλα ελα που δεν συνερχομαι.
Και δεν ειναι μονο η συμμορια που το ειχε το σχεδιο,αυτοι δικαιολογουνται πλεον,ανθελληνες,φιλοχρηματοι,δουλοι αλλων αφενταδων ειναι,αυτο που με τρομαζει ειναι αλλο.

Πως ξαφνικαι βρεθηκε η βαση να ανεβουν χιλιαδες υποκειμενα και να παρουν τον λογο ειτε απο τηλεορασεως ειτε σε εφημεριδες,και να υποστηριζουν και αυτοι το λογικο της καταστασης.

Και ειναι γελοιο τουλαχιστον να ακουω εδω και μηνες τα ιδια προσωπα να δικαιολογουν καθε απανθρωπη προσπαθεια των διαχειριστων μας λες και ειναι το μανα εξ'ουρανου.
Κοβουν μισθους....τι καλα που εκοψαν μισθους..επρεπε.
Κοβουν συνταξεις....δεν γινοταν αλλοιως... επρεπε.
Χιλιαδες ανεργοι στον δρομο.....ηταν φυσικο...θα υπαρξουν προγραμματα απασχολησης...επρεπε.

Και ετσι παει μηνες τωρα,αντιπαθητικες φιγουρες δοσιλογων καθε τοσο να βγαινουν και με την ευχερια του λογου να προσπαθουν να μας πεισουν οτι ολα οσα εκαναν,η εσχατη προδοσια,η παραδοση της χωρας σε δανειστες,η καταστροφη του λαου.....ολα επρεπε να τα κανουν.

Και παλι η δικαιολογια οτι τα παιρνουν..ποσο να ευσταθει?και ποσα να παρουν?ποσα θελουν να χορτασει ο βοθρος που λεγετε στομα τους?
Ειναι δυνατον να θεωρουν ηλιθιους ολους τους Ελληνες?
Ειναι δυνατον να νομιζουν οτι επειδη λενε καθε μαλακια που θα τους κατεβει εμεις την πιστεψαμε?

Τι κρυβετε πισω απο ολα αυτα?
Και μεσα σε ολα να διαφημισεις με σημαιες ανεξαρτησιας μερους της ελληνικης επικρατειας,να διαφημισεις στα τουρκικα που απευθυνονται σε Ελληνες πολιτες,να Βιπερ Νορα με την Ιστορια της Ελληνικης επαναστασης φτιαγμενη για βραζιλιανικο σηριαλ.

Αυτοι ολοι οι ξεφτιλες ζουσαν εδω τοσα χρονια και αν ναι...πως δεν τους ξεραμε?

Αυτη η συμμορια που μας κυβερναει τι εχει υποσχεθει για να την στηριζουν ετσι ολοι αυτοι οι αποπατοι?

Ρε παιδια...οκ δεν τα εχω τετρακοσια,αλλα πειτε μου...

Ειναι η παρανοια μεταδοτικη?

Υ.Γ.Ακυρωστε ολοι τις συνδρομες σας με εταιρειες που προσβαλλουν την χωρα με τις διαφημισεις η τις πρακτικες τους...και οταν κανετε την ακυρωση να τους λετε και τον λογο που το κανετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου