Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

Mια χωρα διχως μελλον,μια χωρα αλλων

Μεγαλωνει το κυμα αντιδρασης σε οσα γινονται στην χωρα,καθε μερα και περισσοτεροι Ελληνες καταλαβαινουν που θα μας βγαλει αυτη η κατασταση,η διαχειριστες θα προσπαθησουν με καθε τροπο να μας μιλησουν με λογια ωραιοποιημενα,με λεξεις μεταμφιεσμενες που απο πισω τους κρυβεται μια τραγικη αληθεια.

Ειμαστε απλα πειραματοζωα σε ενα πειραμα που στοχο εχει την υποταγη μας σε αυτους,την μετατροπη μας σε υποδουλα ατομα,με αγνοια για την ιστορια τους,με την εθνικη μας κυριαρχια και τον πλουτο της χωρας πουλημενο στους εντολεις τους.

Τα χαμογελα και οι διαβεβαιωσεις του διαχειριστη μας δεν πειθουν παρα τους βολεμενους φιλους του και αυτους που ξερουν προς τα που θελει να οδηγησει την χωρα,ο λαος μοιρασμενος και ξαφνιασμενος ελπιζει οτι καθε νεο μετρο θα ειναι και το τελευταιο.

Και ομως δεν θα ειναι ετσι,δεν θα σταματησουν αν δεν καταρακωσουν και κομματιασουν την ραχοκοκκαλια του Ελληνα,ανθελληνες οι ιδιοι οδηγουνται εκει απο το παγκοσμιο ελιτιστικο κινημα το οποιο εχει σαν σκοπο να καταστρεψει οτι εως τωρα θεωρουσαμε σωστο η νομιμο.

Η καθημερινοτητα μας χειροτερευει,τα υποτιθεμενα ρετιρε τα εκαναν υπογεια,το μελλον ειναι πιο αβεβαιο απο ποτε,και το χειροτερο ειναι οτι υποχρεωνομαστε να ανεχθουμε τα χαμογελα των δηθεν νικων τους,τις διεθνεις τους ταχα επιτυχιες,ενω την ιδια στιγμη ξερουμε οτι μας εχουν ξεπουλησει και μαλιστα πολυ φθηνα στον βωμο του δικου τους συμφεροντος.

Ανεπαγγελτοι και ανικανοι υπογραφουν για το δικο μας μελλον,μας κοιτουν και ξεχνανε οτι πριν δυο χρονια ελεγαν ακριβως τα αντιθετα απο οσα σημερα κανουν.
Μια μεγαλη συμμορια απατεωνων κυβερναει την χωρα υποσχομενη εξοδο απο μια οικτρη φυλακη στην οποια η ιδια μας εβαλε.

Θεατες εμεις του παραλογου αυτου παιχνιδιου θα βλεπουμε τον δικο τους πλουτο να συγκρινεται με την δικη μας φτωχεια,η χουντοκρατικη δημοκρατια που υφαιναν ειναι σε πληρη εξελιξη,η πατριδα μας παραδομενη στους δανειστες και κυβερνητες της παρατημενη και πεταμενη σαν σκουπιδι ρεζιλευεται διεθνως και εμεις πληροφορουμαστε παλι για τα επιτευγματα του διαχειριστη μας που ολα ειναι απλα εντολες απο τους διευθυντες του.

Μιλανε για μελλον οταν το εχουν καταστρεψει,μιλανε για ελπιδα οταν δεν μας εχει μεινει καμια,λενε οτι θα το ξεπερασουμε σε λιγα χρονια οταν οι επομενες γενιες θα το ζουν στο πετσι τους καθε μερα και θα μας καταριουνται.

Οταν πλεον καταλαβουμε ολοι οτι αυτο δεν ειναι ενα παιχνιδι,οτι η χωρα καταστρεφεται συνειδητα,οτι το μελλον δεν ειναι δικο μας αλλα αλλων,οτι η χωρα παραδοθηκε χωρις μαχη....

Τοτε θα ειναι αργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου