Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

O Ελληνικος λαος με....στηριζει

Αυτο παει και λεει στην Ευρωπη καθε λιγο και λιγακι ο διαχειριστης μας και μελος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ Γιωργακης.
Τωρα που το βρισκει και το λεει οτι τον στηριζουμε αυτο δεν το γνωριζω,να μου πεις και λεφτα υπαρχουν ελεγε περυσι αλλα ...αλλα ελεγε αλλα ηταν πραγματικοτητα.

Ειπαμε οι οραματιστες εχουν ποιητικη αδεια να αυτοσχεδιαζουν αλλα αυτο πλεον κατανταει ηλιθιο,θα τον παρουν χαμπαρι και στις Βρυξελλες ετσι οπως παει.

Και ομως τον στηριζουμε,δεν θυμαστε τον ανθρωπο του μοχθου?εκεινο το σηριαλ που παιχθηκε στις αρχες της διαχειρισεως,δεν θυμαστε τα δυο παιδακια που τους πηγαν τον κουμπαρα και οι αλητες τον δεχθηκαν,και μας το εδειχνε η προπαγανδιστικη τους τι-βι συνεχεια σαν να μας ελεγε αντε..παρτε τους κουμπαραδες σας και στην βουλη.

Αληθεια αυτο το ταμειο για την διασωση της χωρας ...σε ποιανου τσεπη πηγε?
Εκει που εχουν παει ολα τα ταμεια εως τωρα....στην δικη τους.

Θυμαμαι σε ενα ιστολογιο ρωταγε ενας μεταναστης που να στειλει χρηματα να σωσει την χωρα,και φυσικα του ειπαμε να τα δωσει σε κανεναν φτωχο της περιοχης του,περισσοτερο καλο θα εκανε ετσι.

Και ενω ολοι μα ολοι λενε πως πρεπει να κανουμε αναδιαρθρωση εμεις λεμε οχι,ρε γαμοτο ειπε λεφτα υπαρχουν και το ηξερε,πηρε μισθους,πηρε συνταξεις,αυξησε φπα,μας αλλαξε τον αδοξαστο,που αλλου θα βρει λεφτα?

Μας βλεπω να μας πουλανε σε σκλαβοπαζαρο στην μακρυνη Μαυριτανια, μεχρι  εκει μπορει να φτασει,πουλησε την χωρα,αντε καιρος να πουλησει και τους κατοικους της.
Τουλαχιστον να εχουν τιποτα σινιε αλυσιδες,δεν μπορει ο Ελληνας εστω και σκλαβος χωρις κατι σινιε επανω του.

Αστεια,αστεια,εδω παιζεται μεγαλο παιχνιδι,καποια στιγμη θα το μαθουμε,αν οχι εμεις οι επομενοι,τοτε θα τα εχει τεζαρει φυσικα ο σωτηρ μας αλλα η μαυριλα στο ονομα του θα παραμεινει αιωνια.

Και θα λεει,ο πρωθυπουργος που κατελαβε την εξουσια με ψεματα,κατεστρεψε την χωρα λεγοντας οτι θα την σωσει,και την κοπανησε νυχτα για ανωτερη θεση στον οηε.

Και δεν φευγει απο τωρα μην και μεινει με καποιες αμφιβολιες η ιστορια?  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου