Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Στο καναβατσο

Παλι για νεες νικες εχει ξεκινησει ο οικτρος διαχειριστης μας,παει παρακαλωντας και ζητιανευοντας και δεν το κανει για την χωρα,για τον εαυτο του το κανει,αν τον ενοιαζε η χωρα θα ειχε προσεξει τι βηματα θα κανει απο την αρχη.
Δεν θα μας εξευτελιζε διεθνως,δεν θα μας αποκαλουσε Τιτανικο,δεν θα ετρεχε πισω απο το ΔΝΤ ακομη και πριν τις εκλογες,θα ελεγε και μια...εστω μια φορα την αληθεια στον λαο.
Θα σταματουσε να μιλαει για οπλα και τραπεζια και θα στρωνοταν στην δουλεια αντι να περιμενει 6 μηνες πριν κανει κατι.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη για την τεραστια αποτυχια του απο την αποτυχια των οποιων μετρων εχει παρει εως τωρα,τι αλλο να περιμενουμε απο καποιον που καθε αποφαση του στεφθηκε απο καθαρη και απολυτη αποτυχια?
Οτι και να εχει κανει εως σημερα και ολα ηταν εναντιον του ελληνικου λαου οδηγησαν την χωρα σε δραματικη υφεση,πουλησε την εθνικη μας κυριαρχια και συγχρονως μα βεβαιωνε οτι θα νομοθετησει εναντιον της πωλησης της ελληνικης γης.

Ενας ανικανος διαχειριστης,μπηκε σε μια μαχη απροετοιμαστος,πηρε λαθος αποφασεις,εκανε λαθος κινησεις,νομοθετησε παρανομα και μας εβαλε στο μνημονιο,αδιαφορησε για τους αδυναμους της χωρας και ενδιαφερθηκε για να δωσει οτι ζητησαν 300 παρανομοι μεταναστες ανοιγοντας τους ασκους του αιολου για το μελλον.

Περιμενε καποιος κατι καλυτερο απο καποιον που και ο ιδιος ο αθυροστομος αντιπροεδρος της κυβερνησης του εχει αποκαλεσει ανικανο για πρωθυπουργο?

Αν οι συνεχομενες ηττες ηταν προσωπικη του υποθεση το να σερνει την Ελλαδα στον καιαδα μαζι του δεν ειναι.
Καιρος ειναι οι συντροφοι του να αποφασισουν οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος για την χωρα και το μελλον της.

Η φωτο ειναι απο το www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου