Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Παλι καταπολεμηση της φοροδιαφυγης?

Νεα μετρα θα εξαγγειλει ο αποτυχημενος υπουργος οικονομικων,οχι αυτα που θα πεσουν στα κεφαλια μας,αυτα ερχονται, αλλα μετρα για την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης,παλι.

Τοσους μηνες τι κανει θα ηθελα να ξερω,μολις προσφατα δεν αναφερθηκε οτι χρειαζονται αλλους 18 μηνες για να λειτουργησει σωστα το σδοε και να μπορεσουν να την καταπολεμησουν?
Με τι οπλα θα καταφερει οτι δεν καταφερε εως τωρα ο κυριος αυτος?

Απο οτι διαβαζω ζηταει απο τους πολιτες παλι να του δειξουν τους φοροφυγαδες ωστε να τους πιασει,τωρα να σας πω οτι δεν εχω πεσει στα πατωματα απο τα γελια θα σας πω ψεματα.
Συγνωμη 5 καταγγελιες εχω κανει εως τωρα στο κρατος για εταιρειες που κατακλεψαν το δημοσιο χρημα επι δεκαετιες,τι εκαναν?
Τα πηραν και εφυγαν....ποιοι?
Ας ψαξουν να τους βρουν επιτελους,εμεις θα τους υποδειξουμε και αυτους?

Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?
Γινετε και φοροδιαφυγη μεσα στο νοσοκομειο που νοσηλευεται η μητερα μου,απο ταχα αποκλειστικες νοσοκομες οι οποιες πληρωνονται αλλα αποδειξη δεν δινουν,δεκαετιες τωρα,το σδοε το ξερει,εχει κανει κατι?
ΟΧΙ
Τι κοροιδευουν τον κοσμο με εξαγγελιες της πλακας οτι θελουν να πιασουν την φοροδιαφυγη?
Γιατι δεν ζητανε απο αυτους που χρωστανε εκατομμυρια να τα πληρωσουν?
Εχει τελειωσει το θεμα με την φοροδιαφυγη μεγαλου τραγουδιστη συζυγου της υπουργου...τωρα για ποιο λογο ειναι αυτη υπουργος μονο ο δημαρχουκος της Παρου το γνωριζει.

Δεν ειχε πει οτι αν χρειαστει να παρει αλλα μετρα θα παραιτηθει,με ποια εμπιστοσυνη θελει να τον δουμε?

Τοσοι καλλιτεχνες της πλακας που εκαναν αρπαχτες επι δεκαετιες,οι ποδοσφαιριστες με τα τελευταια μοντελα πολυτελων αυτοκινητων,οι εργοδοτες που απολυουν τωρα υπαλληλους ενω τοσες δεκαετιες πουλουσαν χωρις φπα και τσεπωναν το χρημα ποτε θα πληρωσουν?

Αλλη μια αποτυχια στις τοσες ειναι ασημαντη για τον κοζανιτη φιλο του Τζεφρυ,διοτι επειδη ειναι φιλος του ειναι εκει,σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ειχε παει σπιτι του.

Ας εξαγγειλει οσες φορες θελει την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης,μια απο τα ιδια,οπως και ολα τα αλλα που εχει πει, το μονο που θα καταφερει ειναι να σπρωξει την χωρα πιο βαθεια στο χαος που την εχει βαλει.

Και ελπιζω μια μερα να απολογηθει για αυτο.

Εσταλη με email στο:tolsof@minfin.gr γραφειο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου