Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Παμε Γενευη?

Ο κλαψας και συνεχως παραιτουμενος υπουργος υγειας σκεφθηκε να ξεφυγει λιγο απο την πραγματικοτητα που βοηθησε και αυτος να δημιουργηθει στην χωρα και να παει να γιορτασει τα γενεθλια του στην Γενευη.
Φυσικο ειναι διοτι σε περιοδο λιτοτητας,ανεργιας,ελλειψεων στα νοσοκομεια που να παει?

Και δεν ειναι ο μονος,ολοι οι σοσιαληστες κυβερνητες μας ειναι τοσο πολυασχολοι που απο το ενα αεροπλανο κατεβαινουν και στο επομενο ανεβαινουν.
Και ...οχι δεν πανε για να μας σωσουν,πανε να δουν ταινιες στο Παρισι,παιρνουν παιδια και σκυλια στην Νεα Υορκη,οπου βρουν πανε,μακρυα απο εδω και οπου ναναι.

Μα θα μου πειτε με τα δικα σου λεφτα πηγε ρε φιλε και σε καιει?

ΝΑΙ
Με τα λεφτα που κοψανε απο παντου εκτος απο τον μισθο τους πηγε,και τον μισθο τους τον πληρωνει το κρατος,και το κρατος τελικα για οποιον καταλαβαινει ειμαστε εμεις.

Εμεις πληρωνουμε τα εξοδα και την καλοπεραση τους,εμεις με το επιδομα ανεργιας η χωρις,με τους μισθους της πεινας η και χωρια ,με καθε αγορα μας με το φπα 23%εμεις τους πληρωνουμε να μας πηδανε ασυστολα.

Και κλαιγεται καθε τοσο ο υπουργακος,λεφτα δεν υπαρχουν ουτε σαλιο,να κοψετε τους μισθους σας στα επιπεδα των εργαζομενων,οχι οσα βγαζει ενας καλοπληρωμενος πλεον μισθωτος τον χρονο να τα βγαζετε εσεις τον μηνα.

Ασε το αλλο,πηγε ο Τζεφρυ στο Μεγανησι λενε,και εφαγε 7000 ευρω σε τροφιμα,συγνωμη αυτον ποιος τον πληρωνει?
Οσα χρειαζεται μια οικογενεια σε εναν χρονο τα εφαγε αυτος σε τρεις μερες?

Σοσια-ληστες σιγουρα,και οκ ο Στρος Καν τιμωρειται για τον βιασμο της καμαριερας.

Οι δικοι μας αν πανε Αμερικη θα τιμωρηθουν για τον βιασμο επι 20 μηνες μιας χωρας ολοκληρης?

Διοτι με τους νομους που εχουν ψηφισει εδω....δεν το βλεπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου