Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2011

Το μεγαλειο της ανικανοτητας

Επι δυο χρονια μας υποσχονται οτι πιο ανοητο μπορει καποιος να φανταστει,μας υποσχονται λυσεις σε προβληματα που ουτε κατα ιδεα γνωριζουν την λυση τους,εμεις δεν το καταλαβαινουμε οτι η λυση που θελουν ειναι μια?

Να διαλυσουν οτι λειτουργει εστω και λιγο και μετα να προσπαθησουν να μας πεισουν οτι το κανουν για το καλο μας....για αυτο το γελοιο συνθημα πρωτα ο πολιτης,τελικα που ξερουν τι θελουμε εμεις,επειδη τους ψηφισαν οι αστειοι ψηφοφοροι τους εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι μαλακια θελουν στο ονομα αυτης της καταραμενης ψηφου η οποια πλεον δεν εχει καμμια ισχυ?

Και λυνουν μεσα στο μυαλο τους τα χιλιαδες προβληματα...ετσι νομιζουν,και στην θεση τους δημιουργουν χιλιαδες αλλα τα οποια τα βαφτιζουν λυσεις....τοση ανικανοτητα μαζεμενη δεν εχω ξαναδει πενηντα δυο χρονια στην ζωη μου.

Και πορευομαστε ανημποροι να αντιδρασουμε,αποδεχομαστε την μιζερια και την ηλιθιοτητα τους και λεμε οτι τιποτα δεν θα αλλαξει οτι και αν κανουμε και οτι ολα ειναι ματαια.

Και ετσι θα παει,με εμας να υπομενουμε σαν σκλαβοι τις αποφασεις ηλιθιων και να ελπιζουμε σε ενα θαυμα το οποιο θα ερθει να μας γλυτωσει ξαφνικα.

Αλλα ομως οσοι λαοι βασιστηκαν σε ελπιδες για να αλλαξουν κατι...
Δεν καταφεραν απολυτως τιποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου