Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2011

Prison-Hospital χωρις break

Εκει που ειπα οτι τελειωσε το τρεξιμο απο το νοσοκομειο,θα προτιμουσα φυσικα να μην ειχε τελειωσει και να πηγαινα ακομη οπως παλια,να το δευτερο κτυπημα,τωρα τρεχω σε αλλο νοσοκομειο,διαφορετικο και ομως τοσο ιδιο.

Θαλαμοι χωρις κλιματιστικο,φανταστειτε μεσα στον καυσωνα να εισαι ασθενης και να παιρνεις αερα απο τρυπες παραθυρα με την βοηθεια ενος ανεμιστηρα,συστημα υγειας το λενε αυτο,κελλι φυλακης το ονομαζω εγω.

Ετσι καθε απογευμα ξεκιναω να παω εκει και φτανω μουσκεμα στον ιδρωτα,προσπαθω να στεγνωσω μπροστα στον ανεμιστηρα και ειναι αδυνατον,τελικα η δημοσια υγεια ειναι για τα σκουπιδια και ακομη χειροτερα,πως μπορει καποιος να αισθανθει αξιοπρεπεια νοσηλευομενος σε τετοιους θαλαμους?

Οταν ερχεται η ωρα του φαγητου με πιανει αηδια,τουλαχιστον στο ψνα ειχαν σχετικα καλο φαγητο,υπηρχε μια σαλατα,τι θα τρωει ο ασθενης για να καλυτερεψει?
Μπιφτεκι με πατατες βραστες συνεχεια,και μηλο?
Απο ποτε το μηλο ειναι φρουτο καλοκαιρινο?
Δεν υπαρχουν αλλα φρουτα που ειναι εποχης?
Σαλατα ξερουν τι σημαινει οσοι κανουν παραγγελιες στα νοσοκομεια?

Ευτυχως σκεπτομαι που εκτος απο μια εγχειρηση κοιλης δεν εχει συμβει να ξαναμπω και να μεινω μεσα σε νοσοκομειο,εκει εκτος απο καταθλιψη σε πιανει και πανικος,τα απογευματα που παω τωρα δεν εχω δει γιατρο,μια νοσοκομα και αυτη αλλα ντ'αλλα,ρε κυβερνητικοι γιατι δεν μπαινετε κι εσεις εκει μεσα να δειτε την γλυκα?
Γιατι δεν τρωτε τα σαπακια που ταιζουν τους ασθενεις και να αφησετε το χαβιαρι και το πατέ?

Ξεφτιλα ολκης,και κλαιει ο Λοβερδος για τις υπερογκες δαπανες στο εσυ.

Μην κλαις καρδια μου,θα μαγειρευουμε εμεις και θα πηγαινουμε φαγητο εκει,αυτο που προσφερετε εσεις δεν το τρωνε ουτε τα σκυλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: