Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2011

Σαρραντα μερες

Και ενω ακομα περιμενω απαντηση απο το ΨΝΑ για τις συνθηκες που οδηγησαν στον θανατο της μητερας μου,το ΨΝΑ αλλαξε διοικηση με αποφαση του αστειου υπουργου υγειας και ετσι μεχρι να μπουν ολα παλι σε εναν ρυθμο θα ερθει η ωρα να αλλαξει παλι η διοικηση.

Παλι στην Αιγινα αυτη την φορα για το δευτερο μερος του τελετουργικου που οι περισσοτεροι που εχουν χασει εναν δικο τους ανθρωπο γνωριζουν,τα σαρραντα,σημερα εγινε η τελετη αυτη,παλι μαζευτηκαμε,τελευταια ο μονος λογος που μαζευομαστε ειναι οι κηδειες και τα μνημοσυνα,φυσικα η ζωη συνεχιζεται και ετσι την αλλη εβδομαδα θα εχουμε και μια συγκεντρωση για καλο,εναν γαμο.

Τα παιδια που μεγαλωναν στην αγκαλια μας πριν χρονια τωρα εχουν δικα τους παιδια,αλλα παντρευονται και ετσι συνεχιζεται η Ελληνικη οικογενεια με μεγαλη προσπαθεια πλεον λογω των οικονομικων συνθηκων.

Βρισκω λιγο καιρο και διαβαζω τα ιστολογια που παρακολουθω και τις ειδησεις,φυσικα καλα νεα δεν περιμενω απο εκει,μονο λογια και αλλα λογια αλλα καμια καλυτερευση της καταστασης που δειχνει οσο περναει ο καιρος και χειροτερη.

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οι διαχειριστες μας δεν εχουν κανενα σκοπο να αφησουν την εξουσια να τους φυγει απο τα χερια,με παρωδια υποσχεσεων και λογοδοιαρροιας προσπαθουν να παρουσιασουν τις τεραστιες αποτυχιες τους σαν επιτυχιες,δεν φταινε ομως αυτοι,εμεις φταιμε που εχουμε ανεχθει τον καθε τυχαρπαστο και ανικανο να οριζει τις τυχες μας χωρις να εχει κανενα εφοδιο για να το κανει.

Σαρραντα μερες μετα ο πονος κατασταλαζει,η μνημη μενει ομως η ιδια,δεν μπορω να ξεχασω ποτε αυτα τα δυο χρονια που περασαν και την ολη αντιμετωπιση απο ενα συστημα που οποιοδηποτε αλλο σκοπο εχει παρα την σωστη και αξιοπρεπη νοσηλεια των ασθενων.
Καλη ξεκουραση μανα μου.

Μαυρη ωρα να εχουν ολοι τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου