Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2011

Η τρομοκρατια της εξουσιας


Στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα αρνητικά σενάρια είναι ανοιχτά - ακόμη και έξοδος από την Ευρωζώνη και ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ, δήλωσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος προειδοποίησε ότι «παίζεται το ευρωπαϊκό μας μέλλον».
Απο το www.tvxs.gr
Σχολιο:
Δειτε πως τρομοκρατουν τον λαο οι δημοκρατικοι μας αρχοντες,δηλαδη κυρια Διαμαντοπουλου τι εχει να χασει ο καθενας απο μας αν δεν εχουμε ευρω?
Ετσι κι'αλλοιως ευρω δεν εχουμε,εσεις που τα εχετε εσεις να φοβαστε διοτι θα χασετε και τα ευρω και τα πασχαλια,απο κοντα και ο φτωχουλης προεδρος του  ΣΕΒ που μιλαει για ευρωπαικο μελλον.
Με μισθους Κινας τι να το κανουμε το ευρωπαικο μελλον κυριε Δασκαλοπουλε?
Κρατηστε το για εσας και τους φιλους σας,εμας να μας λειπει.Οσο για το αν εχουμε πρωθυπουργο χωρις ευρω,Ελληνας ας ειναι και να αγαπαει την χωρα και ας ειναι με οποιο νομισμα τυχει,παντως ο Γιωργακης δεν προκειται να ειναι διοτι δεν εχει τα απαιτουμενα προσοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου