Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

Nτου...να τους διωξουμε

Αρκετα με τις ηλιθιοτητες καθε λιγο και λιγακι,αρκετα με τους ανικανους παγκοσμιους κυβερνητες της πλακας,δεν μας φτανει που επι δεκαετιες τους αφησαμε να μας διοικουν χωρις καμια ικανοτητα και οραμα?

Βαρεθηκα να ακουω τον Βενιζελο να μιλαει απλα για να πει επι μια ωρα βλακειες και να καταληγει στο ιδιο αποτελεσμα καθε φορα....μετα απο αυτην την μια ωρα ηλιθιοτητες....και αλλα μετρα και αλλο στριμωγμα.

Και επισης δεν καταλαβαινω για ποιο λογο επεστρεψε το μεγα αποκτημα της χωρας ο παρανοικος διαχειριστης της ο οποιος δεν εμφανιζεται πλεον,το θεωρει μαλλον περιττο να μιλησει στον διεφθαρμενο λαο που κυβερναει και να του αναλυσει πως τα καταφερε αυτος...ο τοσο ικανος να μας φτασει ως εδω που μας εφτασε.

Και μας γεμιζουν με σλογκαν και διαφημιστικα σποτακια,πατος στο βαρελι,ντου απο παντου,και το λουρι της μανας,την ανικανοτητα τους να διορθωναν ολα τα υπολοιπα θα εφτιαχναν.

Περιμενοντας τις ανακοινωσεις τους ο αγανακτισμενος λαος πρεπει να σκεφτει.

Να αντιστρεψει τα σλογκαν και τα διαφημιστικα σποτ που μας ριχνουν καθε τοσο και να τους στειλει εκει που επρεπε να ειναι καιρο τωρα.

Ντου λοιπον,να κανουμε ενα ντου να τους διωξουμε,αυτοι δεν εχουν καλο σκοπο για την χωρα και για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου