Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

Η Ν.Δ καθεται και περιμενει να πεσει το Πασοκ

Επειδη σαν λαος ειμαστε πολιτικα ανωριμοι και δεν φταινε παντα οι πολιτικοι για αυτο,και επειδη περιμενουμε σαν μωρα αλλους να ερθουν να μας πουν τι ειναι δημοκρατια,και εμεις να το χαψουμε επειδη μας βολευει....

Ισως θα επρεπε να δουμε τι γινεται αυτη την εποχη στην πολιτικη σκηνη...με ανοιχτα ματια και οχι με κομματικο κριτηριο.

Βλεπουμε ενα Πασοκ το οποιο θα καταποντιστει τοσο πολυ που και οι ιδιοι δεν θα το αναγνωριζουν,και μια ΝΔ να περιμενει απλα να πεσει.

Δηλαδη μια ζωη αυτο που ζουσαμε,κομματα χωρις προταση να περιμενει το ενα ποτε θα φθαρει και θα πεσει το αλλο για να παρει την εξουσια.

Και μην μου πειτε οτι ειναι εφαρμοσιμο οτι εχει πει μεχρι σημερα ο Σαμαρας,το Ζαππειο 1&2 περιμενει την συνεχεια της σειρας για να δουμε αν ηταν ενα επιτυχημενο σηριαλ.
Οι κυβερνητες μας...και δεν μιλαω για τους εσωτερικους αλλα για αυτους που πραγματικα μας κυβερνανε θελουν κατι να αναπληρωσει το κατεστραμενο κομμα που θα φυγει,και αυτο φυσικα δεν ειναι το ΚΚΕ,πρεπει ενα φθαρμενο και το ιδιο αναλγητο κομμα να παρει την τυχη μας στα χερια του ωστε να εξασφαλιστει η συνεχεια της κλοπης και του ξεπουληματος της χωρας.

Ο Σαμαρας ειναι η συνεχεια του Παπανδρεου και οσοι το αγνοησουν τωρα θα μουτζωνονται μετα οπως μουτζωνονται τωρα με  το Πασοκ,θυμηθειτε το.

Η λεηλασια της χωρας και των κατοικων της θα συνεχιστει χωρις διακοπη,οσο τα δυο αυτα φθαρμενα και σαπια κομματα κυβερνανε την Ελλαδα μην περιμενετε ασπρη μερα.

Εκτος αν χιονισει.

Και ο Προεδρος της δημοπρασιας λιγο πριν κανει αναληψη τα 30 χιλιαδες μηνιαιο μισθο του ζητησε απο την κυβερνηση να παιρνει δικαιες αποφασεις...η κατι τετοιο,γιατι δεν το λεει σε οσους σημερα πεινανε η θα περασουν σε εφεδρεια?
Ακομα και τις λεξεις αλλαξαν εκτος απο τα φωτα μας,η απολυση λεγεται εφεδρεια με την βοηθεια των μμε,που την αναμασανε συνεχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου