Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2011

Aπολυταρχικη κατι σε κρατια

Το ρεζιλικι τους συνεχιζεται αλλα αυτοι απτοητοι συνεχιζουν στον ιδιο ρυθμο να παιρνουν μετρα και να μας τα ανακοινωνουν καθε λιγο και λιγακι,ακομα και οταν δεν εχουν κατι να πουν οργανωνουν συνεντευξεις στις οποιες κατηγορουν ολους τους υπολοιπους και ξεχνανε τον κυριοτερο ενοχο δηλαδη τους ιδιους,επομενο βημα να ριχνουν το βαρος και τις ευθυνες στον λαο...στυλ,αν πληρωσετε εσεις θα πληρωσουμε και εμεις τους μισθους και τις συνταξεις του λαου.

Αυτο ονομαζεται στην δικη τους γλωσσα Δημοκρατια.

Αντι να κρυφτουν απο ντροπη για οσα εχουν ολοι μαζι διαπραξει αυτοι αδιαντροπα διαλαλουν την πραματεια τους,ξεχνανε οτι δεν τους συμφερει να θυμουνται και επιμενουν στα ψεματα και τις απειλες τους.

Η διαμαρτυρια του λαου τους ενοχλει,πρωτα ηταν ο Συριζα που οργανωνε την διαμαρτυρια αυτη κατα την αποψη τους,επειτα βλεποντας την τεραστια αντιδραση αποφασισαν να σταματησουν την διαμαρτυρια στην αρχη της,καθε συγκεντρωση δεχεται την επιθεση των ματ ακομα και χωρις να εχει δημιουργησει κανενα επεισοδειο,ο υπουργος προστασιας του πολιτη καταντησε να ειναι ο υπουργος προστασιας του καθεστωτος που εχουν δημιουργησει.

Τα παπαγαλακια τους στα μεσα μαζικης ενημερωσης αν και φοβισμενα συνεχιζουν να παραπληροφορουν τον λαο και να παρουσιαζουν τις αποτυχιες τους σαν επιτυχιες και τα λαθη τους σαν λογικα.

Αυτη ειναι η υποσχεση που δωσανε στον λαο για να τους ψηφισει?
Αυτο περιμεναμε απο την δημοκρατια που υποσχεθηκαν να προστατευουν?

Τα απολυταρχικα καθεστωτα δεν εχουν καλο τελος,θα κανουν οτι κανουν αλλα μια μερα θα λογοδοτησουν για την καταπατηση του Συνταγματος και των ηθικων νομων του λαου μας.

Και ελπιζω να μην αργησει αυτη η μερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου