Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2011

Και ευρω...και πεος

Ολα τα εχουμε τι αλλο μας λειπει?
Εχουμε μια ηρωικη κυβερνηση η οποια τρεχει απο πρωτευουσα σε πρωτευουσα να μας σωσει,δουλευουν μερονυχτα απο μικροι ολοι τους οπως ο Βενιζελος για να μαζεψουν ενσημα ωστε να παρουν την βουλευτικη συνταξη.

Εχουμε κατ'αρχην πρωθυπουργο,απο την Μινεσοτα αλλα εχουμε,αυτος και αν τρεχει,απο ποταμι σε θαλασσα και απο θαλασσα σε λιμνη,με το κανό και τα κουπια παραμασχαλα να κανει κωπηλασια ωστε να μπορει να αντιμετωπισει τους ευρωπαιους που μας μισουν...λιγοτερο απο οσο μας μισει ο ιδιος φυσικα.

Εχουμε υπουργο οικονομικων,εξουσιομανη αλλα ανοιχτοχερη,δινει και την ψυχη και το σωμα του για την σωτηρια μας,δεν τα παιρνει κανενας ουτε το ενα ουτε το αλλο....εχει την τιμη την οποια θα μας την ανταποδωσει,με αυξηση τιμων και φορων,ηρωας απο γεννησιμιου του πιστευει οτι υπαρχει για να μας σωσει.

Εχουμε υπουργικο συμβουλιο,αλλα ντ΄αλλα της Παρασκευης το γαλα,γιαουρτωμενοι οι περισσοτεροι δηλωνουν οτι θα συνεχισουν να κυκλοφορουν χωρις να φοβουνται το επομενo γιαουρτι....προσοχη μην ειναι πετρα ομως,νομοθετουν ολημερις και αλλαζουν σχεδια ενδιαμεσα παντα σε βαρος μας.

Εχουμε τελευταιο και καταιδρωμενο τον προεδρακο μας,με αλτζχαιμερ η οχι καλοπληρωνεται για να παιζει συνεχεια ενα cd που αναπαραγει το ιδιο μυνημα"να βοηθησουμε τις αδυναμες οικονομικα ομαδες"και την ιδια ωρα παει στο ταμειο του κρατους και εισπρατει 360 χιλιαδες ευρω τον χρονο για να συμπαρασταθει σε αυτες ακριβως τις ομαδες.

Ειμαστε Ευρω-πεη,σε λιγο καιρο θα αποφασιστει εαν μεινουμε στην ενωση των απατεωνων με μειωμενο ευρω και μεγαλο πεος απο πισω μας.

Ετοιμαστειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου