Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2011

Διαβαστε την προφυγη κατα Παπανδρεου στο δικαστηριο της Χαγης.




Εισαγωγικό Γράμμα 1: ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ
Εισαγωγικό Γράμμα 2: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ .Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.

της

1. ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΟΥ, που διαμένει στην οδό Ελπίδος 29, Νέο Ηράκλειο, 141-21, Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. tel. + 0030210-2829285, e-mail : olgayeri@gmail.com

και της

2. ΤΑΝΥΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ, ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ και ΕΚΔΟΤΡΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΟΥ, που διαμένει στην οδό Ελπίδος 29, Νέο Ηράκλειο, 141-21, Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. tel. + 0030210-2829285, e-mail : tantz.aerine@gmail.com



Ορμώμενες από τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς επίσης και από την ανάγκη να υπερασπίσουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μας τα οποία εμφανώς, εμβριθώς, συνεχώς, χονδροειδώς και βιαίως παραβιάζονται, με τρόπο ώστε να βρισκόμαστε εμείς, μαζί με τους συμπατριώτες μας Πολίτες, θύματα μίας σοβαρής και διαρκούς, και συνεχώς επιδεινωνόμενης επίθεσης εναντίον της Ανθρώπινης μας Αξιοπρέπειας, όπως και πολυαρίθμων απανθρώπων πράξεων οι οποίες εκ προθέσεως προκαλούν / επιφέρουν σοβαρή βλάβη στην ευημερία και τις βασικές Ελευθερίες μας, είμαστε υποχρεωμένες να Σας καταγγείλουμε τα κατά συρροήν κα κατ' εξακολούθηση αυτά αδικήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις / κυβερνητικά σχήματα του, με την ανοχή ή στήριξη των Βουλευτών, μαζί με όλες τις συναφείς αδιάσειστες αποδείξεις που συμπεριλαμβάνουν σημαντικές αποδείξεις δόλου και προμελέτης εκ μέρους των ως άνω εγκαλουμένων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Από το 2008 και κατά την διάρκεια της Κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή, μας είχε καταστεί σαφές, σε εμάς οι οποίες είμαστε κοινωνικοί επιστήμονες καθώς και παθούσες της τότε εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής, ότι γινόντουσαν παραβιάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στοιχειωδών Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης μίας σαφούς / ξεκάθαρης και βεβαίας απειλής απόλυτης εξαθλιωτικής ένδειας του Ελληνικού Λαού, και επικείμενης παρεμπόδισης της ελεύθερης πρόσβασης του σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, εργασία, ασφάλεια και τροφή. Όλα αυτά τα είχαμε εκθέσει στην ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μας ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, με ημερομηνία 26/6/2008, την οποία επιδώσαμε στον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, καθώς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής και το σύνολο των Προϊστάμενων Δικαστικών Αρχών εντός της Ελλάδος ( βλέπε σχετικό 1 και σχετικό 2 ). Εντός του συγκεκριμένου κειμένου υπάρχει σαφής περιγραφή όλων των παραβατικών και εγκληματικών πολιτικών κατηγοριοποιημένων ανά τομέα με όλες τις παραβιάσεις / καταπατήσεις των Συνταγματικών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που προέκυπταν από τις πολιτικές αυτές. Επίσης, είχαμε σαφώς προειδοποιήσει ότι το έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ (το οποίο είναι έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας) ήταν υπό τέλεση συνεπεία αυτών των πολιτικών τις οποίες και απαιτήσαμε να διορθωθούν ώστε να εναρμονισθούν με τις επιταγές του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σε αυτή την Ένσταση - Έκκληση και εις βάθος ανάλυση μας ουδεμία ανταπόκριση λάβαμε από τον τότε Πρωθυπουργό και κατόπιν δικής μας διερεύνησης και ερωτήσεων, λάβαμε μία προφορική επιβεβαίωση για την στάση και πρόθεση του Πρωθυπουργού δηλαδή ότι δεν νοιάζεται για το Σύνταγμα μας και τα Ανθρώπινα μας Δικαιώματα, και ότι παρ' όλο το γεγονός ότι υποχρεούται από τον Νόμο να διερευνά και να αναλαμβάνει διορθωτική δράση σε ό,τι σχετίζεται με καταγγελίες παραβιάσεων του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σκόπευε να μην κάνει απολύτως τίποτε σχετικό, αισθανόμενος ασφαλής λόγω της δικής μας αδυναμίας να αναζητήσουμε την προστασία του Δικαστικού Συστήματος, όπως θα εξηγήσουμε κατωτέρω. Παρόμοια ανταπόκριση ελήφθη και από τους Προϊσταμένους των Δικαστικών Αρχών του Δικαστικού μας Συστήματος ( οι οποίοι επίσης αρνήθηκαν να μας το επικοινωνήσουν εγγράφως ), ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας απάντησε λέγοντας ότι δεν είχε δικαιοδοσία επί των θεμάτων αυτών ( βλέπε σχετικό 3 ), δήλωση χονδροειδώς αναληθής εφόσον σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, είναι υπεύθυνος εγγυητής της Συνταγματικότητας όλων των εκτελεστικών και νομοθετικών ενεργειών της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου και θα έπρεπε να είχε αρνηθεί να επικυρώσει με την υπογραφή του την έγκριση οιουδήποτε Νόμου ο οποίος δεν πληροί τις προδιαγραφές του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( βλέπε Άρθρα 34, 35, 36, 40, 42, 49 του Συντάγματος της Ελλάδας ). Έχει επίσης την δυνατότητα να σταματήσει διακοπή όλες τις διαδικασίες με την παραίτησή του, όπως καθορίζεται σαφώς από το Σύνταγμα ( βλέπε Άρθρο 32 ). Ωστόσο, παρομοίως με όλους τους άλλους που βρίσκονται στις θέσεις που εγγυούνται την περιφρούρηση του Συντάγματος μας και την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων ( βλέπε σχετικό 2 για την μνεία όλων αυτών των αξιωματούχων ), αρνήθηκε να κάνει ο,τιδήποτε ή καν να δράσει ανάλογα και σύμφωνα με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του.
Διαβαστε το ολο εδω:http://humansupport.gr/gr_icc.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: