Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2011

Μετραμε την ζωη μας με μετρα και θλιψη

Λοιπον το σχεδιο τους φτανει στο τελος του,οσα σχεδιασαν τα πετυχαν,με την ανικανοτητα και την συκοφαντια,με υπογειες συζητησεις και συμφωνιες που περασαν βαζοντας διλληματα και δημιουργοντας φοβο.

Και μετα απο δυο χρονια πειραματισμων και διακοπων στα νησια να δειτε την χωρα,τι σας θυμιζει σε σχεση με την χωρα που ξερατε ως το 2009?

Και εμεις τρομαγμενοι και ανωριμοι σε μια κατασταση σοκ ψαχνουμε να βρουμε τους φταιχτες και ποτε δεν κοιταμε και λιγο προς το δικο μας μερος.

Δημοκρατια θελαμε,αλλα δεν ξεραμε το νοημα της λεξης και ασυδοτοι αφησαμε την εγωπαθεια και τον κακο μας εαυτο να κυριεψει τα παντα.
Τωρα που ειναι πλεον αργα τι μπορουμε να κανουμε για να αντιστρεψουμε αυτα που εγιναν?

Τωρα οπως λενε ολοι θα φτωχυνουμε και ισως ειναι μια ευκαιρια να ξαναβρουμε τον διπλανο μας,την αξιοπρεπεια μου μας κλεψανε,τοτε ισως γινουμε πολιτες και οχι οπαδοι,να δουμε μεσα μας τι μας κλεψανε εκτος απο χρηματα,να πεσουμε και να ξανασηκωθουμε,δυσκολα αλλα το μπορουμε.

Μεχρι τοτε θα μετραμε την ζωη μας με μετρα και θλιψη,για τις γενιες που θα ερθουν και θα ντρεπομαι να τις κοιταξω στα ματια,για τους ηλικιωμενους..τα περηφανα γηρατεια,τους ασθενεις στα νοσοκομεια,τους ανεργους,τους φτωχους,ολους μας.

Αν δεν τα αλλαξουμε ολα θα μας λεηλατησουν ακομα και τα λιγα που μας εμειναν,ξανα απο την αρχη αν παμε ολοι μαζι θα σταθουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου