Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2011

Το παραμυθι συνεχιζεται

Ειναι πλεον δεδομενο οτι η χρεοκοπια ειναι στην πορτα μας,φυσικα θα μας την πουν διαφορετικα οπως κανουν τωρα με τις απολυσεις δημοσιων υπαλληλων που τις εχουν βαφτισει εφεδρεια.

Ολοι στην Ευρωπη μιλανε και γραφουν για αυτο,οι μονοι που ζουν στον δικο τους κοσμο και παριστανουν τους ανηξερους ειναι οι διαχειριστες μας οι οποιοι αρμενιζουν σε κανό και ποδηλατα και φερονται σαν ολα να πηγαινουν κατ΄ευχην.
Ηδη η συζητηση ειναι για μεγαλυτερο κουρεμα του χρεους που μεχρι τωρα ηταν 21% βασει της συμφωνιας που υπογραφηκε στις 21 Ιουλιου,θυμαστε ..ειναι η συμφωνια για την οποια επαιξε τοσο μεγαλο δραμα ο διαχειριστης μας με τις παραιτησεις του που αναβληθηκαν τελικα και με τον εκβιασμο του στους βουλευτες του"ψηφιστε αλλοιως χρεοκοπουμε."

Φυσικα θα προσπαθησουν να γινει ενα κουρεμα με την συμφωνια των δανειστων μας,αν οχι τοτε παμε για πτωχευση κανονικοτατη,οχι οτι η αλλη περιπτωση ειναι καλυτερη.

Το χυδαιο της υποθεσης ειναι οτι οι δικοι μας που το παιζουν ολα καλα κι'ολα ωραια δεν μας λενε τιποτα αλλα συνεχιζουν να βαζουν φορους και απαιτουν να τους πληρωσουμε για να μην χρεοκοπησουμε,δηλαδη αν χρεοκοπησουμε...οχι αν...οταν,θα τα δωσουν πισω στον λαο αυτα που του εχουν παρει?

Γιαυτο και αναβαλονται οι αποφασεις,γιαυτο και δεν μας εχουν δωσει την δοση,ετοιμαζονται οι Ευρωπαιοι να αντιμετωπισουν την κατασταση που θα δημιουργηθει μετα την χρεοκοπια μας και θεωρουν οτι με το να δωσουν κι αλλα χρηματα σε εμας ειναι απλα χαμενα λεφτα οπως λενε.

Οι διαχειριστες μας εχουν τεραστια ευθυνη για οσα εγιναν εως και σημερα,ηθελημενα η οχι δεν εκαναν τιποτα απο οσα επρεπε να κανουν ωστε να μην οδηγηθουμε εκει,ηλιθιοτητα η προθεση οδηγοπυν στο ιδιο αποτελεσμα.
Την εθνικη προδοσια
Και τελικα ας φτωχυνουμε..αρκει να δωσουν λογο μερικοι γιατι εγινε αυτο.
Επιτελους.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου