Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Αλλαζει ο Λυκος?

Βγηκαν οι αξεπεραστοι πολιτικοι,αυτοι που διχως την παρουσια τους δεν θα ζουσαμε και εβγαλαν και φιρμανι,να αλλαξουμε,να αυτο και να εκεινο,να και στα μουτρα σας ανοητοι.

Βγηκε και ο κυβερνητικος εκπροσωπος και εγραψε και εκεινος για αλλαγη..ρε παιδια την αλλαζετε απο το '81 αυτη την χωρα,δειτε πως την καταντησατε,εμεις δεν την αναγνωριζουμε,την αναγνωριζετε εσεις?
Και τι θα προσφερουν καποιοι στο προβλημα της χωρας οταν και οι ιδιοι επι δεκαετιες ειναι μερος αυτου του προβληματος?
Θα αυξησει τα κρεβατια ο Λοβερδος στα νοσοκομεια,θα υπαρχουν νοσηλευτες,θα καλυτερευσει η δημοσια υγεια που ειναι στο χειροτερο της σημειο?
Θα γινει καλυτερη η διδασκαλια στα σχολεια,θα σταματησει το χαλι της ελλειψης βιβλιων,η αλαζονεια της υπουργου παιδειας θα μετριαστει στο ελαχιστο?
Για τον δημαρχουκο της Παρου τι να πω,αυτος ειναι απο αλλο ανεκδοτο,θεωρει οτι ο λογος του ειναι νομος και μονο οτι θελει αυτος θα γινεται.

Αυτοι οι τρεις συν ο κυβερνητικος εκπροσωπος θεωρουν οτι ειναι αγνοι και ασπιλοι απο οσα περναει ο λαος και οτι μπορουν να υποσχεθουν τι?
Αλλαγη απο τι...επισπευση ποιων μετρων,της φτωχοποιησης του λαου?

Ας ετοιμαζομαστε,θα αλλαξουν παλι για να μας κοροιδεψουν,την εξουσια μονο θελουν,τιποτα αλλο.
Διαβαστε:

Να προχωρήσει το πολιτικό σύστημα σε ριζικές αλλαγές για να συνεχίσει να υπάρχει το ίδιο και η κοινωνία ζητά με σημερινό του άρθρο-μανιφέστο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, και επιτίθεται εναντίον του συνδικαλιστικού κινήματος το οποίο έχει αποκτήσει «καθαρά συντεχνιακό χαρακτήρα».


Δηλαδη αν δεν υπαρχει πολιτικο συστημα...δεν υπαρχει και κοινωνια,μαλακυνση εγκεφαλου πληρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: