Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2011

Ακροβατωντας στο κενο

Δεν κοιμαμαι πολυ τελευταια,απλα δεν μπορω να κοιμηθω,ισως εκει κατα το απογευμα με παιρνει ο υπνος μπροστα στον υπολογιστη και χανομαι,δεν καταλαβαινω πως κοιμαμαι απλα γινεται.
Ολη την βδομαδα την περναω σπιτι με μονη παρεα τον υπολογιστη,εχει γινει ο καλυτερος μου φιλος,και συγχρονως με ενημερωνει γιατι αν περιμενα ενημερωση για τα οσα συμβαινουν απο τα μμε...τοτε σωθηκα.
Και τι κανεις θα με ρωτησετε ολη μερα σπιτι...τον τελευταιο καιρο οχι και πολλα,αγγελιες πλεον δεν ερχονται μεσω μεηλ,απογνωση και πανικος,λεξεις και σκεψεις μπερδευονται και τελικα δεν βγαινει κανενα αποτελεσμα.
Οικονομια στα παντα,αυτο κανω,μονη πολυτελεια ο υπολογιστης,στο φαγητο,για να βγω εξω ουτε συζητηση,πλενω τα ρουχα πιο αραια,κανω μπανιο πιο αραια,ολα γινονται ολο και πιο αραια.

Δεν θελω να σκεφτομαι το μετα απο το σημερα,εξ'αλλου μια ολοκληξη χωρα αποφευγει να σκεπτεται την επομενη της μερα,ξερω τι ειναι να γινει,το ηξερα εδω και δυο χρονια απλα δεν περιμενα οτι θα συμβει.

Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος τα επομενα βηματα αυτης της καταστασης,φαινονται,εκτος αν συμβει κατι ξαφνικο...αλλοιως θα μας εξοντωσουν,ολους αλλα σιγα,σιγα,πονωντας που ποναμε θα φυγουμε και θα τους αφησουμε να γαλουχησουν την επομενη γενια με φιλοσοφια υποταγης σαν δουλους οπως τους θελουν.

Αρρωστημενα μυαλα,κυναιδοι του κρατους,με ονοματα προδοτων που η ιστορια θα ανεφερει με μαυρα γραμματα.
Πολλοι γυρω μου περνανε χειροτερα απο μενα,και ερχονται και οι επομενοι στην σειρα.

 Η προηγουμενη αναρτηση μου εφερε στο μυαλο μου αυτα που περασα εγω μεσα στα νοσοκομεια,ατυχοι οσοι χρειαστουν απο εδω και μπρος βοηθεια με την υγεια τους,αφημενοι σε θαλαμους με χιλιαδες ελλειψεις θα αποκαμουν να περιμενουν καποια φροντιδα,αν βρουν και θαλαμους η νοσοκομεια στο τελος.
Αν αυτοι οι πολιτικοι που μας κυβερνανε δεν κρεμαστουν για εθνικη προδοσια και εγκληματα κατα του εθνους τοτε δεν πρεπει να καταδικαστει πλεον κανενας και πουθενα στην χωρα.

Και μιλαει για την δημοσια υγεια το κτηνος με το ονομα Λοβερδος και διαφημιζει τα επιτευγματα του,με ποσους νεκρους θα ειναι ικανοποιημενος και πετυχημενος αυτο δεν μας το λεει.

Κρεμασμα θελουν,οχι δικες,κρεμασμα ολοι τους.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου