Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2011

Η Ελλαδα θυμα της παρανοιας του Παπανδρεου

Οταν ακομα και πριν λιγες μερες τον ακουσα να μιλαει στις Βρυξελλες και να λεει οτι ο Ελληνικος λαος ζηταει την αλλαγη,την διαφανεια και την δικαιοσυνη τοτε καταλαβα οτι οσα σκεφτομαι τοσο καιρο δεν ειναι απλα κατι που μου βγαινει απο την αντιθεση μου με οσα κανει....

Αυτος ο ανθρωπος ζει μεσα στην παρανοια του.

Αν ειναι δυνατον να εχει κανει οσα εχει κανει επι δυο χρονια,και φυσικα να μην ξεχναμε και ολο την προεργασια που εκανε πριν απο τις εκλογες και επι χρονια ωστε να γινει πιστευτος οταν ζητησει την ψηφο του λαου.

Θελει ο λαος αυτο που του κανεις κυριε?
Αποδειξε το με εκλογες,τι κρυβεσαι κατω απο την προστασια των ματ ακομα και οταν κανεις κωπηλασια?
Γιατι δεν βγαινεις να σε δουμε παρα εχεις κρυφτει και εμφανιζεσαι μονο στο εξωτερικο λες και εκει σε εξελεξαν για διαχειριστη?

Ο ανθρωπος αυτος που θα σημαδευτει σαν καταστροφεας της συγχρονης Ελλαδας θα συνεχισει την παρανοικη του πολιτικη μεχρι καποιος να τον σταματησει,δεν θα παψει να πιστευει οτι μας σωζει οταν την ιδια στιγμη καταστρεφει τα παντα γυρω του,οχι μονος του φυσικα αλλα με την βοηθεια εξουσιομανων και εγωπαθων συντροφων του.

Ο Παπανδρεου θα σβησει την χωρα απο τον χαρτη,αυτο ειναι και το μονο σχεδιο του,θα την κανει προτεκτορατο των δανειστων με τους οποιους ειχε προσυμφωνησει την παραδοση της.
Ο λαος ατυχως ακομα ασχολειται με τα καθημερινα του προβληματα,ειναι ακομα διχασμενος και πανικοβλητος.

Οταν ομως αντιδρασει,και θα αντιδρασει...πως περιμενει να σωθει ο παρανοικος πολιτικος με το ονομα....

Παπανδρεου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου