Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Η Θεια κωμωδια

Μαυρο και αραχλο ρεζιλικη της πολιτικης σκηνης της χωρας ακομα και στο πιο σημαντικο σημειο της ιστοριας μας,ακομα και την υστατη ωρα,την ωρα της καταστροφης μας εκεινοι κοιταζουν τα στενα πολιτικα τους συμφεροντα και αδιαφοριυν για την τυχη την δικη μας..

Προσωπικα πιστευω οτι ο παρανοικος διαχειριστης μας κανει οτι μπορει για να εχει προσβαση στα πολιτικα πραγματα και να ελεγχει τον νεο πρωθυπουργο ωστε να συνεχισει το θεαρεστο εργο που εχει αναλαβει....της καταστροφης της χωρας.

Αυτη η κωμωδια που παιζεται σε βαρος μας την τελευταια εβδομαδα δειχνει την σοβαροτητα των κομματων που με καθε αντιδημοκρατικο τροπο προσπαθουν να κρατησουν την εξουσια και να διαχειριζονται την ανικανοτητα τους καταστρεφοντας την χωρα.

Φυσικα οποιος και να βγει στην πρωθυπουργια εμεις δεν περιμενουμε τιποτα παρα την πληρη εφαρμογη των συμφωνιων και των μνημονιων και αυτο σημαινει οτι το μονο που θα συμβει ειναι περισσοτερη ανεργια,φτωχεια και ανισοτητα..

Και το μονο που θα μας ελεφρυνει το βαρος θα ειναι οτι θα μπορουμε να γελαμε πικρα για το μαυρο χάλι της πολιτικης μας σκηνης στην οποια βασισαμε το μελλον της χωρας μας επι τοσες δεκαετιες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: