Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

Εδω παπάς,εκει παπάς...που ειναι ο υπακουος?

Ψαχνουν πρωθυπουργο ακομα και λεω τι κριμα που αν και ανεργος δεν με χουν σκεφτει εμενα καθολου,αντ΄αυτου εχουν σκεφτει μεχρι και την Μαρια Αλιφερη για τον τιτλο αυτον αλλα εμενα οχι.

Αυριο λενε τελικα θα βρουν τον καταλληλοτερο διοτι οι προηγουμενοι μας βγηκαν σκαρτοι,ο ενας με το playstation o αλλος με τα γυμναστηρια και η χωρα απο το κακο στο χειροτερο.

Και ψαχνουν τον καταλληλο οχι τον ικανοτερο,διοτι και αυτοι καταλληλοι ειναι αλλα οχι ικανοι,θελουν καποιον να τους υπακουει,να κανει τα δικα τους και οχι καποιον που να ειναι ανεξαρτητος και με δικη του βουληση.
Τι αλλη αποδειξη χρειαζεται οτι θεωρουν την χωρα οικοπεδο τους και οχι ανεξαρτητη και δημοκρατικη?
Γιαυτο και την ξεπουλανε οσο οσο διοτι και εγω το ιδιο θα εκανα,οτι σου ανηκει το κανεις οτι θελεις.

Αλλη αποδειξη για την αντιπολιτευση που το επαιζε ταχα μου οτι νοιαζεται για την χωρα,λειτουργει βασει της κομματικης της ενισχυσης και με την βοηθεια της πλεον ανικανης σημερινης κυβερνησης θα καταληξουν στον πιο ανικανο αλλα υπακουο πρωθυπουργο.

Και η χωρα θα πηγαινει κατα διαολου,αυτοι θα λειτουργουν μεχρι τις εκλογες αναλογα με τα συμφεροντα τους και τελικα θα καταληξουμε...αν οχι εξω απο το ευρω...παντως πολυ κοντα απο αυτο το σημειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου