Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2011

Η Βλαβη του Παπανδρεου δεν φτιαχνεται

Ειδατε την ομιλια του Γιωργακη?
Αν ειστε ακομα ορθιος και δεν εχετε ξεραθει απο τα γελια,η δεν σας εχει πιασει καταθλιψη που δυο χρονια πριν ισως τον ψηφισατε κι εσεις....τοτε θα καταλαβατε....

Οτι αυτος ο ανθρωπος...ο ιδιος που ηθελε να βαλει πρωθυπουργο την Ελσα Παπαδημητριου...και μετα τον Πετσαλνικο εχει μεγαλη βλαβη στον εγκεφαλο,καποιοι την συντηρουν και η βλαβη αυτη δεν φτιαχνεται.

Οτι ανοησια,περι πρασινης αναπτυξης ακουστηκε και παλι,οτι ηλιθιοτητα περι υπονομευσης του απο την νουδου επαναληφθηκε...ξεχασε μαλλον οτι ετρεχε ο ιδιος σαν αρχηγος της αντιπολιτευσης σε καθε γαμο και χαρα....διαμαρτυρια και εκλαιγε απο τα δακρυγονα,ξεχασε τους εκβιασμους περι μη ψηφισης του Παπουλια με σκοπο να εκβιασει εκλογες,ξεχασε τι ειχε συμφωνησει με τον Στρος Καν πριν τις εκλογες,ξεχασε πολλα,τα ξεχασε ολα.

Εμεις δεν τα ξεχναμε,ουτε τις απειλες,ουτε τους εκβιασμους,ουτε τις μπλοφες,ουτε την τεραστια ηλιθιοτητα του ξεχναμε,το κακο ειναι οτι αυτη η προσωπικοτητα ανελαβε να μας σωσει...που δεν το ειχε και σκοπο και μας καταντησε τελευταιους της Ευρωπης....και του πλανητη.

Δυστυχως η πολυ χασισι καπνιζει η ο εγκεφαλος του εχει μονιμη σοβαρη βλαβη,το καταλαβαμε παλι αποψε μετα την ομιλια του στο κοινοβουλιο.

Απορω ....αυτοι που τον στηριξαν και τον στηριζουν ακομα...εχουν καταλαβει τι κακο εχουν κανει σε αυτη την χωρα?






Δεν υπάρχουν σχόλια: