Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

Το οραμα της συγκυβερνησης για την χωρα

Ψηφισαν εναν προυπολογισμο που θα βυθισει την χωρα στην ανεχεια,θα προσπαθησουν να αρπαξουν οτι μπορεσουν απο τους μισθωτους και τους συνταξιουχους,οι δαπανες για την παιδεια και την υγεια μειωνονται σημαντικα,την ιδια ωρα οι τιμες σκαρφαλωνουν καθε μερα ολο και πιο ψηλα και εκεινοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι θα μας σωσουν.

Το οραμα της συγκυβερνησης για την χωρα ειναι εγκληματικο,χιλιαδες ειναι οι ανεργοι που ζουν με ελαχιστα χρηματα,οι αποροι κανουν ουρες για ενα πιατο φαγητο στα συσιτια,ουρες για εναν γιατρο στα ιατρεια του ικα και στα νοσοκομεια που υπολειτουργουν.
Αυτο που δεν μας λενε ειναι οτι ολα θα χειροτερεψουν,κανενας απο τους στοχους που εχουν βαλει δεν θα πιαστει,αντιθετα ολοι οι δεικτες που δειχνουν την ανεχεια του λαου θα χειροτερεψουν.

Και οι σωτηρες μας το βιολι τους,την επιβιωση τους,τα προνομια τους που τα κρατανε γερα μην τα χασουν και θα αιματοκυλισουν την χωρα για να μην τα χασουν,οι συμμοριες ετσι κανουν αλλωστε.
Απο τον Προεδρο της δημοκρατιας τους και τον μη εκλεγμενο πρωθυπουργο τους κανενας δεν εχει δηλωσει οτι επιστρεφει τα προνομια και τον μισθο του στο κρατος,αντιθετα με μεγαλη ευκολια τα παιρνουν ακομα και απο τους χαμηλοσυνταξιουχους και τους μισθωτους των 400 ευρω.

Θελουν εναν λαο πεινασμενο και τρομοκρατημενο,το καταφερνουν παρα τις αντιδρασεις,μεχρι ποτε ομως?
Οταν ο λαος καταλαβει οτι ολο αυτο το θεατρο σκιων ειναι μονο  και μονο για να διατηρησουν καποιοι τα προνομια τους και να τα χασουν ολοι οι υπολοιποι τοτε θα ειναι δυσκολο να τον συγκρατησουν.

Και τοτε μονο θα χασουν ολα αυτα για τα οποια μαχονται να μην χασουν τοσο καιρο,διοτι η μονη μαχη που εχουν δωσει ειναι εναντιον του λαου και οχι εναντιων των εχθρων του.
Εχθροι του λαου και αυτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου