Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2008

Μια Εθνικη Γιορτη να τη θυμαμαι

Ξεκινησαμε νωρις την ημερα με το Μωρουλι μου να παμε να δουμε την παρελαση κι εμεις,ναι οκ ξερω δεν ειμαστε μωρα αλλα ετσι αισθανομαστε.
Φυσικα μαζι με εμας ειχαν ερθει για την παρελαση και χιλιαδες μωρα με τους πατεραδες και τις μαναδες τους,και τα ουρλιαχτα εδιναν και επαιρναν.
Μετα το τελος της παρελασης κατηφορησαμε προς το Θησειο με τον Πανουλη που αρχισε επιτελους να μιλαει και να ακουμε την "θεικη"φωνη του,και ηπιαμε εκει τον καφε μας.
Μετα ανηφορησαμε προς το νεο μουσειο της Ακροπολης να δουμε που βρισκονται οι προετοιμασιες για το ανοιγμα του,και ειδαμε αυτο το υπεροχο κτηριο μπροστα απο το μουσειο,αυτο που θελουν να κατεδαφισουν ξερετε για να βλεπουν οι Γιαπωνεζοι τον βραχο της Ακροπολης,(που τον βλεπουν ετσι κι'αλλοιως)και υπογραψαμε στο βιβλιο διαμαρτυριας.
Καντε το ολοι αν μπορειτε ειναι απαραδεκτο να γκρεμιστει αυτο το αριστουργημα μονο γιατι καποιοι ειναι απλα ηλιθιοι.
Με ολα αυτα πεινασαμε και γυρισαμε στο Θησειο να φαμε παιδακια και κρασακι σε ενα ταβερνακι στον πεζοδρομο διπλα στις γραμμες.
Και φτασαμε στο βραδυνη αξεχαστη εξοδο στο θεατρο ΣΤΟΑ που με την ευγενικη χορηγια του Προβατου που μας εδωσε την δωρεα προσκληση παρακολουθησαμε την Ληδα Πρωτοψαλτη στην παρασταση "Σωτηρια με λενε".
Καταπληκτικο εργο και ερμηνεια και παλι μερσι μποκου Μπεουλη.
Ε μετα απο ολα αυτα πως να μην ειναι μια Εθνικη γιορτη να την θυμαμαι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: