Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Πρωτοχρονιάτικη ανοικτή επιστολή στο "Ζαβό"…Φτάσαμε λοιπόν και στο τέλος του 2011,
 αγκομαχώντας από την ληστρική επίθεση των κακοποιών της σοσιαλιστικής συμμορίας των προσκυνημένων οπαδών της πράσινης ύφεσης. Πάντα φτάνοντας στο τέλος μια πορείας είθισται να γίνεται ένας απολογισμός πεπραγμένων ή μια σκέψη του τι περάσαμε στην διάρκεια του ανωτέρω χρόνου. Εκεί λοιπόν γεννιέται η ανάγκη για την διατύπωση κάποιων ερωτημάτων-σκέψεων κυρίως στον πρωτεργάτη της διαστροφής που ζει ένα ολόκληρο έθνος.

Κ. πρόεδρε του κατ’ όνομα σοσιαλιστικού μορφώματος, έχετε καταλάβει άραγε σε ποία θέση έχετε φέρει τον Ελληνικό Λαό; Έχουν γεννηθεί τεράστια...
ερωτήματα από την πορεία σας στο πολιτικό πεδίο, για την από άγνοια ή από δόλο πολιτική σας πορεία στην πρωθυπουργία της Χώρας.

1. Είναι πια αποδεδειγμένο πως γνωρίζατε πριν γίνεται Πρωθυπουργός την οικονομική κατάσταση της Χώρας. Αν θυμηθούμε τις παιδικές σας ανοησίες που πιθανόν από δόλο πράξατε, ώστε να θέσετε την Χώρα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των απανταχού οικονομικών στραγγαλιστών, και να καταφέρετε να μετατρέψετε την κρίση Χρέους που προϋπήρχε σε κρίση Δανεισμού, ειλικρινά εκτός από την προφανή εξήγηση της μικροπολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου σας τότε ποια άλλη σκοπιμότητα είχε;

2. Παλινωδίες, μπαρούφες, και μεγάλα λόγια που δημιουργούν εκρηκτικό σκηνικό λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης στο δύσκολο σκηνικό που εσείς ο ίδιος είχατε στήσει, με τα επιδόματα αλληλεγγύης, τα ευφυολογήματα της πράσινης ανάπτυξης, και τον επικοινωνιακό Αρμαγεδδών που είχατε ξεκινήσει με χρήματα του «κακού» Καραμανλή που είχε δανειστεί με επιτόκια χαμηλά από την διεθνή αγορά. Εκεί στο μεγαλείο της στιγμής που ζούσατε και ίσως ήταν και η μόνη στιγμή που ουσιαστικά ήσασταν στην πορεία σας …η χαρά του παιδιού!

3. Φτάσαμε στην τραγωδία του Καστελόριζου, που ουσιαστικά πια έχετε καταλάβει το σοκ του Νταβός, και βλέπετε πως αυτά που δήλωνε ο Κ. Καραμανλής προεκλογικά πριν, ήταν η μόνη αλήθεια. Συνειδητοποιείτε απλά πως το σχέδιο που σας έδωσαν να εφαρμόσετε συνεπάγεται και την απόλυτη καταστροφή όλων όσων το ίδιο το κόμμα σας είχε φτιάξει τόσα χρόνια. Οι ιδέες του παρακρατικού μηχανισμού που ο τραγέλαφος της κομματικής μηχανής των συνδικαλιστών που το κόμμα σας έθρεψε, έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με όσα πρεσβεύατε τόσα χρόνια σαν ιδεολογία. Παρατρεχάμενοι που ήταν κρατικοδίαιτοι και κομματόσκυλα, ξεχασμένες φιγούρες που μεταλλάχτηκαν από τους πρασινοφρουρούς της πρώτης εποχής της «Αλλαγής», έπαθαν πολιτισμικό και υπαρξιακό σοκ από τις ενέργειες του γιού του πολυαγαπημένου τους αρχηγού! Όλοι αυτοί που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και από τις δικές τους ενέργειες το κράτος ΔΕΝ λειτουργεί!

4. Μεταξύ λοιπόν των αντικρουόμενων δυνάμεων, μεταξύ της κρίσης ταυτότητας που υπέστησαν τα μεσαία στελέχη της κομματικής νομενκλατούρας, οι ινστρούχτορες του πασοκικού παρακράτους που είχαν «μεθύσει» από το λεφτά υπάρχουν και την «νίκη» του κατεστημένου στον κακό Καραμανλή, έβλεπαν το Ψέμα που ουσιαστικά πρεσβεύετε να γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής. Σοκ και Δέος για τους αλαλάζοντες ηλιθίους νεοέλληνες που σας έδωσαν το 44% στις εθνικές εκλογές του 2009! Λευκή απεργία είναι αυτό που βασιλεύει στις πράξεις τους!

5. Παρ’ όλες λοιπόν τις θυσίες που ολόκληρος ο λαός εμμέσως δέχθηκε να κάνει το αποτέλεσμα ήταν πως κάθε μέρα που περνά η πατρίδα βουλιάζει όλο και περισσότερο στον βούρκο της Ύφεσης, της διεθνής Ανυποληψίας. Ο λόγος, η καταφανέστατη Ανικανότητα σας, εσάς αλλά και των λεγόμενων κηπουρών σας, των κομητών της πολιτικής σκηνής που εμφανίστηκαν δίπλα σας, μόνο και μόνο για την προσωπική τους προβολή. Ανικανότητα στην παραγωγή οποιαδήποτε έργου. Πολιτικά κοινωνικά, έρχεται η πλήρης απαξίωση, το βούλιασμα της παράταξης σας που συμπαρασύρει και την ίδια την χώρα. Μνημόνιο 1,2, μεσοπρόθεσμο, αποικιοκρατικές συμβάσεις δανειζόμενου με τους τοκογλύφους. Σφοδρή επίθεση στα μεσαία και κατώτερα στρώματα της κοινωνίας, με ουσιαστική στάση πληρωμών του κράτους σε όλους όσους χρωστάει εντός των συνόρων. Καμία πρόοδο, μόνο αιθεροβάμονες πολιτικοί που σχοινοβατούν μεταξύ της βλακείας και της κοροϊδίας Μιλούν για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων και δεν κάνουν τίποτα. Απλά γιατί καταλαβαίνουν ότι η εκλογική τους πελατεία είναι ο κύριος στόχος των όλων μέτρων. Έτσι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που λήγει το Μνημόνιο! Και απλά αποτυγχάνει γιατί κανείς δεν το εφήρμοσε! Ποιος φταίει για αυτό;

6. Λιγοψυχία τον Ιούνιο που παρ’ ολίγο να παραδώσετε στον Σαμαρά την εξουσία, έτοιμος να παραδοθείτε από το βάρος της ανικανότητας σας, και εξωθεσμικοί όσο και η οικογένεια σας πείθουν να μείνετε στην εξουσία. Και τότε ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως από τους δανειστές σας. Μέτρα, μέτρα, μέτρα. Καμία άλλη πολιτική , εκτός από την μεταφορά των εντολών των δανειστών μας στην αποσβολωμένη Ελληνική Κοινωνία! Συνειδητοποιούν και οι ξένοι …«φίλοι» σας πως απλά είστε ανίκανος. Βλέπουν πίσω από το περιτύλιγμα του βραβευθέντος υπαλλήλου τους πως κυριαρχεί ο κίνδυνος της οικονομικής τους καταστροφής. Πανικός και τρόμος από την επιλογή τους να ακούσουν τον πιο ανίκανο πολιτικό που τους πάσαρε …αθώα η Αμερική.

7. Και φτάνουμε στο κύκνειο άσμα σας, την Ιστορία του Δημοψηφίσματος. Όλοι κέρδισαν από αυτήν σας την επιλογή! Όλοι εκτός από εσάς και τον Ελληνικό Λαό γενικότερα! Πρώτα οι Αμερικάνοι που απλά τέλειωσαν από εσάς ως πιόνι τους. Σας έδωσαν στεγνά όπως λέει και ο απλός λαός. Οι δανειστές μας, με πρώτον τον Σαρκοζί βρήκαν την ευκαιρία, το πάτημα για να επιβεβαιωθούν για την εικόνα που είχαν πια αποκρυσταλλώσει για εσάς: Του Λαλάκα με περικεφαλαία! Η ιδανική στιγμή αυτόχειρα που περίμεναν για να σας βγάλουν από τον πίνακα! Οι κερδοσκόποι που είχαν πρόσβαση στις αποφάσεις σας με την μορφή των …έμμισθων συμβούλων, έβγαλαν τεράστιες περιουσίες από την ιστορία του Δημοψηφίσματος. Ελπίζω για το καλό σας ο Νίκος να έκανε κάτι και για την οικογένεια. Χρυσή ευκαιρία.
Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα που είμαστε στην αρχή ενός νέου χρόνου! Εσείς ευτυχώς για όλους μας είσθε ουσιαστικά εκτός του Κάδρου και μάλλον ο δρόμος για την ξενιτιά έρχεται! Λογικό βέβαια γιατί τα ειδικά δικαστήρια δεν πάνε στον πρίγκιπα! Υπάρχει βέβαια το ιστορικό παρουσίας των Παπανδρέου σε αυτά, αλλά πολύ φοβάμαι πως αγαπητέ μου forest gap αυτό που θα στηθεί για εσένα θα έχει επιπτώσεις Γουδίου!
Αυτό που είναι χαρακτηριστικό για όλους τους Έλληνες, η έλλειψη ελπίδας για τον νέον χρόνο για εσάς αγαπητέ μου πρόεδρε της σοσιαλιστικής διεθνούς θα είναι ο χρόνος της αποκαθήλωσης σας και πιθανώς της παραδειγματικής σας τιμωρίας για την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας. Γι’ αυτό φωνάξτε τα ελικόπτερα των us marines και πηγαίνετε στην μητρική σας χώρα πριν νιώσετε την κρύα κάννη κάποιου φαντάρου να σας σημαδεύει!
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Νεοέλληνες και εύχομαι επιτέλους να καταλάβουν την απερισκεψία τους το 2009 και να μην την επαναλάβουν!
Τρελλάκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: