Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Θηλάστε δημόσια!

Χαμός γίνεται στη χώρα μας με τον δημόσιο θηλασμό, αφού εκατοντάδες μητέρες θηλάζουν τα μωρά τους δημόσια,για να μας δείξουν ότι έχουν κατεβάσει γάλα. Η κίνηση αυτών των γυναικών είναι σεξιστική, γιατί οι άνδρες δεν μπορούν να κατεβάσουν γάλα και να θηλάσουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να τρίβουν τις ρώγες τους και να τις έχουν μελανιάσει. 
Πολλές μητέρες μπουκάρουν σε πάρκα, σε γυμναστήρια και σε άλλους δημόσιους χώρους, και θηλάζουν δημόσια τα μωρά τους, ενώ σκίζουν τα ρούχα και τα σουτιέν των άλλων μανάδων για να τις υποχρεώσουν να θηλάσουν κι αυτές.
Στο Ζάππειο 10 θηλάστριες ακτιβίστριες έγδυσαν μια γυναίκα 45 ετών και την υποχρέωσαν να θηλάσει δημόσια τον 25χρονο γιο της.
Παράλληλα, 100 θηλάστριες ακτιβίστριες μπούκαραν στο στούντιο του «Χορεύοντας με τους άνεργους» και -αφού έσπασαν χίλια ροζ μπιμπερό- υποχρέωσαν τους διαγωνιζόμενους να θηλάσουν την Δούκισσα Νομικού, την ώρα που χόρευαν πάσο ντόμπλε.
Η κυβέρνηση υποστηρίζει τον δημόσιο θηλασμό απ’ όπου κι αν προέρχεται, και ήδη κυκλοφόρησε αφίσα με τον Αντώνη Σαμαρά να θηλάζει δημόσια την μικρή Μαρία έξω από ένα τσαντίρι στο Ζεφύρι.
Στόχος της προσπάθειας είναι η Ελλάδα να γίνει χώρα φιλική προς τον θηλασμό και να έρχονται εδώ εκατομμύρια τουρίστριες για να θηλάζουν δημόσια τα μωρά τους, ενώ, παράλληλα, θα σερφάρουν με δωρεάν Wi-Fi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: