Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Κορακια μαυρα

Εχουν μαζευτει ολα τα κορακια πανω απο τον ταφο της χωρας και κραζουν,πουστηδες απο την Γαλλια,κλεφτες απο το Λουξεμβουργο,ο απατεωνας νεος τραπεζιτης της Ελλαδας,οι πρωην και οι νυν των κλεφτοκομματων,ολοι.

Καναμε τοσες μεταρρυθμισεις,μην κανετε το λαθος και παμε σε εκλογες.

Να θυμηθουμε ποιες μεταρρυθμισεις εκαναν?

Καταστρεψαν τα εργασιακα δικαιωματα,ολα...
Μειωσαν τον κατωτατο μισθο και σκεπτονται να τον μειωσουν και αλλο...
Μειωσαν το επιδομα ανεργιας κι η τροικα ζηταει και χαμηλοτερο,μειωσαν συνταξεις,επικουρικα και επιδοματα,,,,
Εκοψαν δωρα Χριστουγεννων,Πασχα και επιδομα αδειας,στον ιδιωτικο τομεα υπαρχουν ακομα αλλα αμφιβαλλω αν κανεις τα παιρνει.

Καταστρεψαν το συστημα υγειας...τελειως,εβαλαν εισητηριο για μια εξεταση στα νοσοκομεια,καταστρεψαν το Ικα και τα υπολοιπα ταμεια.
Ανασφαλιστοι 3 στους 4 Ελληνες ζουν χαρη των κοινωνικων φαρμακειων και ιατρειων.

Καταστρεψαν την Ελληνικη οικονομια,μετις απανωτες αλλαγες στο φορολογικο,οσοι εκλεβαν και παλια κλεβουν και τωρα,γιατι ειναι οι φιλοι τους,οι υπολοιποι ζουν μονο απο τυχη,δεν αφησαν τιποτα ορθιο.

Κατεστρεψαν την δημοκρατια με την περιφρονηση του κοινοβουλιου,με προεδρικα διαταγματα περασαν ολα τα αντιλαικα νομοσχεδια,εκλεισαν την Ερτ για να φτιαξουν μια φασιστικη τηλεοραση στα μετρα τους,πουλησαν φιλετα του δημοσιου για δεκαρες σε εργολαβους κολλητους τους.

Δεν τα θυμαμαι ολα,δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο,αλλα τα χειροτερα ειναι αυτα που θα γινουν απο το 2015,με την απελευθερωση των πλειστηριασμων θα ξεσπιτωσουν τον λαο απο οτι μοναδικο του απομεινε,το σπιτι του.

Για τους παρανομους φορους,τους εκτακτους που εγιναν μονιμοι τι να πω,τα ζει ο καθενας μας στο πετσι του,ξεφτιλισαν τα παντα,καθε ιερο και οσιο,τρομοκρατησαν,απειλησαν εκβιασαν.

Και το χειροτερο απο ολα....

Εφεραν τον φασισμο στην πολιτικη και κοινωνικη ζωη του τοπου,με την αρωγη και επιθυμια του ενος και μοναδικου εγκληματια,του Σαμαρα.

Τι μαζεψε δεν λεγεται,ξεχναμε τις συνομιλιες με την Χρυση αυγη,τις κρυφες παρεμβασεις του στην δικαιοσυνη,τον Αδωνη,τον Βοριδη και τον Πλευρη.

Πρεπει να φυγουν πριν ειναι πολυ αργα,τωρα τρομοκρατημενοι εχουν εξαπολυσει ολα τα κορακια πανω απο τα πτωματα μας να κραζουν μη...μη...μη

Οχι εκλογες

Μια δημοκρατια που φοβαται τις εκλογες ειναι χουντα.

Εγω δεν φοβαμαι πλεον,δεν εχω τιποτα να χασω,θα ψηφισω να τους διωξω,να πανε στον διαολο και ακομα παρα περα.

Λιγη αξιοπρεπεια μου εμεινε,θα την υποστηριξω κι ας μας βγαλουν και απο το ευρω και ας πεινασουμε και ας καταστραφουμε.

Θεωρω μεγαλυτερη καταστροφη την ξεφτιλα να ζω με ψευτες,απατεωνες και φασιστες.

Καντε το καθηκον σας και εσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: