Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Χαρωπα τα δυο μου χερια τα κτυπω



Μετα την συζητηση στο κοινοβουλιο για την διαπλοκη και διαφθορα οπου  ακομα και η χειροτερη επιθεωρηση εμοιαζε καλυτερη απο οσα ακουσαμε γυρναμε παλι στον καθημερινο τροπο ζωης μας.

Εκει που περιμενουμε την αναπτυξη αλλα αυτη δεν ερχεται.

Εκει που μια αριστερη του κωλου κυβερνηση δεν σκεφτηκε 2 χρονια σχεδον να νομοθετησει ωστε να μην χανουν τα σπιτια τους ανεργοι,φτωχοι,με ελαχιστο εισοδημα ανθρωποι...δυο χρονια.

Για χρεη σαν τον Ενφια το πιο παρανομο και εγκληματικο χαρατσι που διατηρει αυτη η αριστερη του κωλου κυβερνηση παρ οτι ειχε υποσχεθει οτι θα τον καταργησει.

Εκει που εγινε σημαντικος ο Στουρναρας και τελικα αποφασισε να παει στην βουλη ενω επι Κωσταντοπουλου εκανε την παπια,κι ειχαμε και βολευτες που στηριξαν αυτον τον απατεωνα σε οσα ειπε,περιμενω την απατηση Βαρουφακη πριν συνεχισω.

Εκει που το ΣτΕ και οι δικαστες σαν συμμοριες που ειναι συζητουν μονο τα μισθολογικα και συνταξιοδοτικα τους αντι να εχουν κλεισει φυλακη τους απατεωνες που κυβερνουν,λες και χρειαζεται ειδικη νομοθεσια για να φυλακισεις εναν προδοτη.

Εκει που μας λενε οτι δεν εχουμε πτωχευσει και εμεις το πιστευουμε επειδη ειναι βολικοτερο να εχεις πτωχευσει αλλα να σου λενε οτι δεν εχεις.

Μια χωρα που δεν μπορεις να την αποκαλεσεις ουτε μπουρδελο.
Γιατι και τα μπουρδελα εχουν εναν κανονισμο,ξερεις τι και πως,εδω ολα γινονται στο ποδι και ξαφνικα,να μας πιασουν απροετοιμαστους για να μας κλεψουν και την μασελα,ενα κρατος κλεφτης που χρωσταει και δεν πληρωνει αλλα απαιτει να το πληρωσεις εσυ και αν δεν εχεις σε σκοτωνει.

Με αυτα και αυτα περασε και το 2016 και τωρα περιμενουμε την αναπτυξη το 2017,και δεν θα ερθει και παλι,ουτε το 2018,ουτε αργοτερα.

Γιατι σε μια χωρα που ο λαος πειναει,ειναι ανεργος,δεν υπαρχει δημοσια υγεια,υπαρχουν παρανομοι φοροι και χαρατσια,και το κυριοτερο.

Διακομματικα ανικανοι και αισχροι πολιτικαντηδες....

Αναπτυξη δεν θα ερθει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: