Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Δωδεκα να ειναι οι ωρες σας

Τριτη και φαρμακερη χθες,ξεκινησα κατα τις 6 παρα το πρωι να παω στα γραφεια του δημου για το περιφημο Κεα,την ελεημοσυνη που δινουν οι συριζοφασιστες και με εχει ταλαιπωρησει ηδη 2 φορες.

Πρωτη εικονα ενα μαυρο χάλι,ενας αλλοδαπος στην πορτα του δημοτικου διαμερισματος να γραφει ονοματα σε ενα μπλοκ,του ειπα το δικο μου και μου απαντησε οτι εχω το νουμερο 131.

Στις 6 το πρωι.

Εφοσον το σκατοκρατος του συριζα ειναι απων την κατασταση την ανελαβαν οι αλλοδαποι.

Βλεποντας αυτο το χαλι,200 ατομα γυρω απο τον τυπο με το μπλοκακι καταλαβα οτι εκει δεν ειχα καμια τυχη,αυτοι πλακωνονταν ηδη διχως λογο,με αλλους 4 αποφασισαμε να παμε σε αλλο δημοτικο γραφειο κι ετσι καναμε.

Οταν φτασαμε μετα απο 10 λεπτα εδιναν νουμερα,μετα απο οσους ειχαν γραφτει εφτασα να παρω το 95,ειπα θα κατσω εως το βραδυ αλλα αυτη την φορα θα τελειωσω.


Φυσικα το μπουρδελο που ζουμε δεν εκανε ουτε τα απολυτως απαραιτητα για να γινονται σωστα οι αιτησεις,ενα γραφειο πχ που θα εξεταζει τα χαρτια των αλλοδαπων  πριν κανουν την αιτηση.
Γιατι?
Διοτι επαιρνε τον υπαλληλο 20-30 λεπτα να ξεκινησει την αιτηση και ξαφνικα βρισκοταν σε αδιεξοδο διοτι ελειπαν του αιτουντος σημαντικα εγγραφα,και η μιση ωρα ειχε ηδη χαθει.

Ενω εμεις υπομονετικα περιμεναμε την μερα που  το αφμ μας μας επετρεπε να ειμαστε εκει,αυτοι  ανεξαρτητα αφμ επαιρναν νουμερα και σειρα και ενω μας διαβεβαιωνε υπαλληλος του δημοτικου γραφειου οτι  δεν θα εξυπηρετηθουν αυτοι εξυπηρετηθηκαν,χασαμε πανω απο ωρα και τελικα δεν ειχαν ολα τα χαρτια που χρειαζοντουσαν.

Αλλοι εξυπνοι,με νουμερο ζητουσαν να ενταχθουν στο προγραμμα με εισοδηματα 8-10 χιλιαδων ευρω?
Αγνοια?
Κουτοπονηρια?
Ασε που 9 στους 10 εχουν μαυρη εργασια και θα παιρνουν και το ΚΕΑ,βρηκε το κρατος του συριζα τους νεους απατεωνες τους,και καλα του κανουν,αλλα το στερουν απο τους Ελληνες αυτο,εκει ειμαστε σε αναλογια 2 ελληνες σε 10 αλλοδαπους.

Οι ωρες ατελειωτες,ενας καφες,καθησαμε 6 ωρες σε ενα μικρο μαγαζακι γιατι εξω ηταν απιστευτο κρυο,να μπουκαλακι νερο,και πολυ κουβεντα,εξαγριωμενοι με τον φασιστοσυριζα ολοι.

Τελειωσα στις 6 το απογευμα,12 ωρες,5 λεπτα κρατησε η αλλαγη διευθυνσης που ηθελαν να πιστοποιησει ο δημος,αυτη η διευθυνση ειναι και στην φορολογικη μου δηλωση,και  μου ζητανε ενφια για αυτο το σπιτι,δεν το ξερουν?

Η γελοιοτητα αυτου του κρατους ειναι απυθμενη,φυσικα υπερβαλλω με την λεξη κρατος,4 συμμοριες ειναι που εχουν καταλαβει μια χωρα  και τρωνε καλα αυτοι και πεινουν οι υπολοιποι.

Μεχρι να φτασει η σειρα της πλειοψηφιας των πολιτων να καταληξουν να ζουν μονο με το ΚΕΑ κοιμηθειτε ησυχα.

Το μακελειο θα αρχισει μετα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: