Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

Λεφτα υπαρχουν

Ειναι ολοφανερο οτι ο εγκληματιας Γαπ ελεγε την αληθεια οταν ελεγε "Λεφτα υπαρχουν"το βλεπουμε καθε μερα οτι υπαρχουν,απλα το σχεδιο ειναι να λειψουν απο τον λαο και να τα χαιρονται οι εκαστοτε κρατουντες.

Παραδειγματα δεκαδες,φαγοποτι στην Αεπι,στην Δεσφα,διοικητες οργανισμων με μισθους και εφαπαξ που ενας εργαζομενος των 300 ευρω δεν θα τα δει ουτε στον υπνο του,γιατι ακομα κι εκει ειναι περιορισμενη η δυνατοτητα του να δει περισσοτερα απο τα ψιχουλα που κερδιζει.

Απο την αλλη οι πτωχοι βολευτες μας νομοθετησαν να κερδιζουν απο την εισφορα αλληλεγγυης περιπου οσα δινουν σαν κατωτατο επιδομα αλληλεγγυης σε καποιον τον χρονο.
Πεινανε,λυπηθειτε τους

Λεφτα υπαρχουν για οσους ταχουν.

Οι υπολοιποι περιμενουν να μαθουν ποσο θα υποχωρησει η φασιστοσυμμορια που κυβερναει για να υπολογισουν ποσα ακομα θα χασουν απο τον μισθο η την συνταξη τους για φετος,για του χρονου εχει ο θεος και ο υποδουλος που κατελαβε την εξουσια με απατη.

Λεφτα υπαρχουν,και για τον Σταθακη,που θεωρει φυσιολογικο σε πτωχευμενη χωρα καποιοι να παιρνουν εφαπαξ 258 χιλ ευρω,αλλα αν ηταν απο την τσεπη του θα τον πειραζε,εφοσον ειναι απο την δικη σου και των υπολοιπων...κανενα θεμα.

Οσο κυβερνουν συμμοριες αυτα θα συμβαινουν,ο λαος θα πειναει και οι συμμοριες θα ληστευουν οτι βρουν.

Αποφασιστε τι θελετε πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: