Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Η Οργανωμενη απατη του Τσιπρα

Δεν θελω να παω πολυ πισω,εκει που εσκιζε τα μνημονια,που επανεφερε τον κατωτατο μισθο στα 751 ευρω,που καθε μερα ουρλιαζε στο κοινοβουλιο για τα μνημονια του Γαπ και του Σαμαρα,που δεν θα ηταν πρωθυπουργος παντος καιρου.....

Που ξεφτιλισε την δημοκρατια,αυτη την κουλη που εχουμε με το δημοψηφισμα.

Θα παω στα τελευταια.

Οκτωβρης 2016
Υποσχεθηκε να φερει τροπολογια προστασιας της πρωτης κατοικιας.

Εκανε οτι ηταν δυνατον για να διευκολυνει τους πλειστηριασμους ακομα και αυτων των σπιτιων οσων δεν μπορουν να αποπληρωσουν τα δανεια τους στις τραπεζες η στις εφοριες με τα ασηκωτα χαρατσια.

Νομοθετησε ηλεκτρονικους πλειστηριασμους.
Αδιαντροπα

Αρχες του 2017
Δεν θα παρουμε ουτε ενα ευρω νεα μετρα ελεγε,και αυτος και τα καθηκια που τον ακολουθουν.

Τι μετρα πηρε το ξερουμε ολοι.

Και το χειροτερο

Για να περασει αυτα τα μετρα ανωδυνα ο αδιαντροπος υποσχεθηκε αντιμετρα,αν δειτε εσεις αντιμετρα εμενα να με γραψετε,δλδ παιδικους σταθμους και τετοιες μαλακιες,οχι και τιποτα σοβαρο.

ΚΑΙ
Αποφαση για μειωση  του χρεους.

Θα βαλω γραβατα ελεγε χαμογελαστος.

ΘΗΛΕΙΑ να βαλεις αλητη.

Οταν εχει ο ιδιος υπογραψει στο 3ο μνημονιο οτι τα οποια μετρα για το χρεος θα συζητηθουν το 2018 και οχι πριν.

Το κείμενο στα ελληνικά:
«Η πιθανή ελάφρυνση του χρέους θα εφαρμοστεί μετά το τέλος του προγράμματος στα μέσα του 2018 και ο τρόπος θα αποφασιστεί από το Eurogroup και με βάση την αναθεωρημένη Ανάλυση Βιωσιμότητας του Χρέους και σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, υπό την αίρεση της πλήρους εφαρμογής του προγράμματος».
Το κείμενο στα αγγλικά:
«The possible debt relief will be delivered at the end of the programme in mid-2018 and the scope will be determined by the Eurogroup on the basis of a revised DSA in cooperation with the European Institutions for purposes of taking into account the European policy framework, subject to full implementation of the programme.».

Η συμμορια αυτη ειναι πολυ επικινδυνη για την χωρα.

Πρεπει να φυγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: