Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ

H ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ
Ερώτημα
Από ..........
Ημερομηνία 04/08/2017 11:08
Κατηγορία Ε9 - ΕΝΦΙΑ
Σύντομη Περιγραφή Πληρωμη,πως?
Kαλημερα
Μαζεψα απο το Κεα που παιρνω καθε μηνα χρηματα να πληρωσω την οφειλη απο τον ενφια που δεν μπορουσα λογω οτι δεν ειχα καθολου εισοδημα τα τελευταια χρονια γιατι ειμαι μακροχρονια ανεργος.
Μπαινω στις παγιες ρυθμισεις και μου ζηταει αριθμο iban.
Εγω θελω να πληρωσω σε 3 δοσεις μετρητα
Πως μπορει να γινει αυτο αφου ζηταει iban και δεν προχωραει αν δεν το βαλω?
Καντε το συστημα απλουστερο,κλεβει η κυβερνηση απο τον ανεργο το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα για Ενφια,τουλαχιστον να ειναι ευκολοτερο να εξοφλουμε την κλοπη αυτη.

Απάντηση
Από TAXISnet
Ημερομηνία 08/08/2017 11:08
Θέμα Απάντηση στο ερώτημα:Πληρωμη,πως?
Αξιότιμε κύριε,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σας δίνεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης πάγιας ρύθμισης Ρ2 επιλέγοντας όσες δόσεις θέλετε (μέγιστος αριθμός δόσεων 12).
Εισέρχεστε στην ιστοσελίδα www.aade.gr – Υπηρεσίες προς Πολίτες (στο επάνω μέρος της οθόνης – Αίτηση ρύθμισης οφειλών – Είσοδος στην εφαρμογή (με τους κωδικούς σας ).
Επιλέγετε « αίτηση πάγιας ρύθμισης οφειλών ν.4152/2013 »
Στη ρύθμιση τύπου Ρ2, υπάρχει η λίστα «Επιλογή Ρύθμισης» α) Έως 24 δόσεις και β) Έως 12 δόσεις. Επιλέγοντας πρόγραμμα ρύθμισης Έως 24 δόσεις μπορείτε να ρυθμίσετε οφειλές που προέρχονται μόνο από έκτακτη αιτία. Για τον φόρο εισοδήματος – ΕΝΦΙΑ κτλ θα πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα <<έως 12 δόσεις>>.
Υποβάλλετε την αίτηση στο TaxisNet συμπληρώνοντας τα υποχρεωτικά πεδία (συμπεριλαμβανομένου και του IBAN χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δίνετε πάγια εντολή) και πληρώνετε την πρώτη δόση στην τράπεζα, εντός 3 εργάσιμων ημερών, με την Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής (ΤΡΟ) την οποία και θα εκτυπώσετε στο τελευταίο βήμα της αίτησης επιλέγοντας ΠΡΟΒΟΛΗ.
Οι επόμενες δόσεις πληρώνονται με τον ίδιο τρόπο ή δίνοντας πάγια εντολή στην Τράπεζα. Η πάγια εντολή δεν δίνεται αυτόματα με την υποβολή της αίτησής σας, αλλά κατόπιν συνεννοήσεως με την τράπεζά σας.
Πάντα στη διάθεσή σας
Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ)
Α.Α.Δ.Ε. Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
Επιστροφή

ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: