Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019

Koινωνικη πολιτικη αριστερου κλεφτοκομματος

Επειδη πολλοι απο εσας μπορει να μην το εχετε καταλαβει η κοινωνικη πολιτικη του ταχα αριστερου κομματος των φασιστοσυριζαιων ειναι ανυπαρκτη,αντι να βοηθαει τα ατομα με μεγαλυτερη αναγκη τα ταλαιπωρει και τα αποκλειει απο καθε τροπο βοηθειας μεσω των πενιχρων επιδοματων που δινει.

Αν εισαι φιλοξενουμενος με μηδενικο εισοδημα δεν δικαιουσαι το ΚΕΑ,πρεπει να σε ταιζει αυτος που σου παρεχει την φιλοξενια αν εχει εισοδημα.Ποσο πιο αισχρο μπορειτε να σκεφτειτε?
Αν δεν ειχες κανει φορολογικη δηλωση για ενα ετος που σαν ατομο με μηδενικο εισοδημα δικαιουσαι να μην κανεις...δεν πηρες το μερισμα που δοθηκε.
Αν εχεις την ατυχια να κατεχεις ενα διαμερισμα η σπιτι με γονικη παροχη η απο οποιο αλλο τροπο ....δεν εχεις κανενα εισοδημα και παιρνεις το Κεα τοτε πρεπει να πληρωνεις ενφια με αυτο το ελαχιστο εισοδημα που σου δινει για να επιβιωσεις.

Φυσικα για να πουμε την αληθεια δινει καρτα στα μεσα μεταφορας δωρεαν,αλλα αν παιρνεις 200 ευρω τον μηνα δεν εχεις και πουθενα να πας αλλα κατι ειναι και αυτο.

Θα επρεπε οι ιδιοι να προσπαθησουν να ζησουν με αυτα τα 200 ευρω για εναν μηνα και μετα να το νομοθετησουν,να μας πουν τι εξοδα μπορουν να καλυψουν,δλδ,φως,νερο,τηλεφωνο,φαγητο,φαρμακα και ποσο απο το ποσο αυτο καλυπτει αυτες τις αναγκες,αλλα οταν ζουν με πανακριβα ταξιδια,γευματα και μιζες ειναι δυσκολο να το συνειδητοποιησουν αυτο.

Να μην αναφερω τα επιδοματα παιδιων και αλλα που μονο για να ταισεις κοτες αρκουν.

Και σκεψου να ερθει ο Κουλης τι θα κανει με ολα αυτα,δεν θα αφησει τιποτα ορθιο.

Οταν για τους προσφυγες νοικιαζονται διαμερισματα και δινονται πενταπλασια ποσα καθε μηνα κατ ατομο το να αφηνονται ανθρωποι να κοιμουνται στους δρομους ειναι απανθρωπο και απεριγραπτο.


Καποια στιγμη αν ξυπνησουμε αυτοι ολοι πρεπει να πανε φυλακη,οχι να τους εχουμε να ξοδευουν αλογιστα σε προσληψεις τυπου Καρανικα και του γκομενου της Σβιγγου.
Ε αρκετα πλεον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: