Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2019

H συμμορια Συριζα αντεπιτιθεται

Με ευχαριστη διαθεση παρακολουθει ο ηλιθιος λαος οσα λεγονται τον τελευταιο μηνα στην βουλη και στα μιντια,οπως ολοι ξερουμε ο Συριζα επαθε 4 συντριπτικες ηττες στις τελευταιες εκλογες και για λιγο καθησε σε μια γωνιτσα σαν κουναβι να επουλωσει τις πληγες του.

Ο Μητσοτακης αντθιετα προετοιμασμενος μιας και φαινοταν απο μηνες οτι δεν θα χασει κατεβαζει το ενα νομοσχεδιο μετα το αλλο,και δεν θα το κρυψω οτι σε πολλα απο οσα νομοθετει συμφωνω απολυτα,ισως θα επρεπε και το αριστερο εξαμβλωμα του Συριζα να τα ειχε ψηφισει πριν απο αυτον.

Φυσικα καπου θα αρχισει να ξηλωνεται και το πουλοβερ της ΝΔ,δεν θα κρατησει για πολυ ο μηνας του μελιτος,αυτοι παντα ηταν της ρεμουλας και της μιζας,δεν νομιζω να μπορουν να ζησουν χωρις αυτα,ειδομεν.

Λοιπον η ταχα αριστερη συμμορια ανασηκωσε κεφαλι και λεει οτι μαλακια μπορει και οτι της ερθει,μιλαει για καταστρατηγηση του Συνταγματος....
Ποιοι?
Αυτοι που το καταγαμησαν σε ολες τις στασεις,μιλαει για Μητσοτακοκρατια,αυτοι που διορισαν οτι σε ανεργο φιλο η συγγενη ειχαν και οποιον τους εγλυφε τον ειχαν κανει προεδρο σε ανεξαρτητη αρχη.

Φυσικα ο κοσμος γελαει
Και γελαει πολυ
Οταν κατι ρεμαλια σαν τον Παππα και τον Τζανακοπουλο υπερασπιζονται την Θανου και οταν το Αλεξη μιλαει για Δημοκρατια.....
Αργα την θυμηθηκε.

Ο Συριζα ηταν μια θλιβερη κυβερνηση,η θλιβεροτερη των τελευταιων 40 ετων.
Ειναι και μια θλιβερη αντιπολιτευση γιατι δεν μπορει,δεν εχει τα μεσα να υπερασπιστει οσα κι εκεινη καταστρεψε και οσους εκεινη εξαπατησε,δεν την πιστευει κανεις.

Και ετσι θα περασουν 4 χρονια,κι αν η ΝΔ συνεχισει ετσι θα παει και για ακομα 4,και που θα παει δεν ξερει κανεις,γιατι με τον Τσιπρα αρχηγο και την υπολοιπη συμμορια απο διπλα μονο μετα απο  εθνικη καταστροφη ισως μπορεσει ο Συριζα να ξαναδει εξουσια.

Εως τοτε θα κλαινε στην ανεργια ο γκομενος της Σβιγγου και ο Καρανικας.
Κι ο λαος θα γελαει με τις μαλακιες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: