Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2019

Τιποτα δεν δουλευει εδω

Ζουμε σε μια χωρα-χωρο,καθε μερα μπαινουν εμποδια μπροστα μας σε καθε βημα απο το υπο-κρατος αυτο που ζει και πινει το αιμα μας και εχει δημιουργησει δεκαδες ανεξαρτητους ταχα οργανισμους για να εποπτευουν και να λυνουν προβληματα...που τελικα δεν το κανουν μιμουμενοι το υπο-κρατος κι ετσι ενας φαυλος κυκλος δημιουργειται και διευρυνεται συνεχως.

Ζουμε σε ενα κρατος-κλεφτη ετσι και η ελευθερη κατα μια εννοια αγορα για να επιβιωσει κανει το ιδιο με το κρατος-κλεφτη.....κλεβει.

Παραδειγματα
Υπαρχει επιτροπη ανταγωνισμου,υπουργειο αναπτυξης,συνηγορος του καταναλωτη,επιτροπη τηλεπικοινωνιων,ολοι εκει τρωνε και πινουν με χρυσα κουταλια,οι μισθοι ειναι τεραστιοι,ειναι υποχρεωμενοι να ελεγχουν αν η αγορα λειτουργει κανονικα και δεν υπαρχουν μυστικες συμφωνιες ωστε να δημιουργουνται μονοπωλια.Αν οι πρακτικες ειναι σωστες και δεν εξαπαταται ο καταναλωτης και πολλες αλλες ευθυνες.

Ερχονται εκπτωσεις
Σε οποιαδηποτε χωρα θα αναρρωτιοταν καποιος πως ειναι δυνατον προιοντα που πριν τις εκπτωσεις ειχαν αλλη τιμη....αλλαζουν τιμη λιγο πριν τις εκπτωσεις προς τα πανω και μετα παλι προς τα κατω εξαπατωντας τον καταναλωτη.
Οι μονοι που δεν ανησυχουν ειναι η επιτροπη ανταγωνισμου,το υπουργειο αναπτυξης και ο συνηγορος του καταναλωτη.
Εχουμε 3 εταιρειες κινητης τηλεφωνιας και ιντερνετ
Ειμαστε οι ακριβοτεροι στην Ευρωπη στις χρεωσεις αυτες.
Εχω καταγγειλει πρακτικες στην ΕΕΤΤ οταν και οι 3 εταιριες ανεβαζουν τα τιμολογια τους χωρις λογο και απειλουν κιολας τους πελατες μην προσφεροντας τις υποσχομενες υπηρεσιες ...
Τωρα ξαφνικα καταλαβε το υπο-κρατος μας οτι ειναι ακριβες οι χρεωσεις
Περιμενετε να πεσουν?
Μην το περιμενετε,καποιο κολπο θα βρουν για να συνεχισουν να κλεβουν.

Εξω βρεχει

Μια συνεχης εξαπατηση,μια συνεχης κλοπη και κανεις δεν νοιαζεται.

Τιποτα δεν δουλευει εδω,τιποτα δεν θα δουλεψει,εχουμε ενα υπο-κρατος που ζει με την επιβολη παρανομων φορων και μια ελευθερη αγορα που ζει με την επιβολη παρανομων πρακτικων στις τιμολογησεις υπηρεσιων και προιοντων.

Σε ατομα με μισθους πεινας
Πλουτιζουν παρανομα και ανηθικα

Αυτη η χωρα θα χαθει
Ερμαιο της φιλοδοξιας και της ανικανοτητας οσων υποδουλων,εθνοπροδοτων σοδομισαν επανω της
Και της αδιαφοριας και παθητικοτητας οσων ζουν σε αυτην.

Δεν υπάρχουν σχόλια: