Πέμπτη, Μαΐου 14, 2020

Το ετησιο Ποθεν Αισχος

Εχουμε να συζηταμε καθε χρονια ποσα διαμερισματα εχει ο Παπαδημουλης,που βρηκε τα λεφτα που εχει σε 30 τραπεζικους λογαριασμους,απο που εχει αυτα τα εισοδηματα ο Καμμενος,πως ολοι αυτοι που οι εννεα στους δεκα ειναι ανεπαγγελτοι εχουν τετοιες περιουσιες...

Και απαντηση δεν εχουμε.

Το λογικο θα ηταν να μας ελεγαν που τα βρηκαν ολα αυτα,οχι οτι τα εχουν,αυτο δεν μπορει να κρυφτει,τα εχουν,που ομως βρηκαν τα χρηματα για να αγορασουν τοσα ακινητα και να εχουν τοσες καταθεσεις ενω δεν εχουν εργαστει ποτέ στην ζωη τους η η εργασια που ειχαν πριν δεν δικαιολογει τετοια ποσα στην κατοχη τους?

Φυσικα ο γελοιοτερος ολων ειναι ο ταχα αριστερος Παπαδημουλης,αυτος δεν θυμαμαι να εχει εργαστει ποτέ,που τα βρηκε?
Οκ ψηφιστηκε και πολυ κακως στην Ευρωβουλη,κερδιζει πολυ καλα χρηματα εκει,ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ,δικαιολογουν τις καταθεσεις και τα ακινητα του?Τα κοιταει κανεις αυτα τα Ποθεν εσχες η απλα τα καταθετουν για να γινεται συζητηση?
Ποιες δωρεες και ποια δανεια,τα δανεια τους απληρωτα ειναι επι δεκαετιες κι ομως οι πλειστηριασμοι θα γινουν στα σπιτια των φτωχων,οχι τα δικα τους.

Ενα πολιτικο συστημα συμμοριων,ξεφτιλισμενο απο καθε αποψη κραταει τα ηνια της χωρας στα χερια του με μονο στοχο τον προσωπικο του πλουτισμο και καλοπεραση.

Μην ξαφνιαζεστε,εσας τον μισθο η την συνταξη θα σας τα κοψουν.
Εσεις εχετε μια μονο δυναμη.
Την ψηφο σας
Και την σπαταλατε σε συμμοριτες ανικανους και ανεπαγγελτους πιστευοντας οτι θα καλυτερεψουν την ζωη σας.

Οταν ο μονος τους στοχος ειναι να καλυτερεψουν την δικη τους και των επομενων γεννεων της οικογενειας τους.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: