Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Οφικιαλιος Κουλοκωλογλυφτης


 Βγηκε ο ευσεβης Οφικιαλιος Κουλοκωλογλυφτης και παλι στην επικαιροτητα να μας πει ποσοι γλυτωσαν απο θανατο με τα εμβολια,θα τελειωσαν τα μπονους που παιρνει γιατι επεσαν οι εμβολιασμοι και σκεφτηκε να πει δυο κουβεντες.


Αυτος παιδια ειναι χριστιανος,πηρε και τιτλο απο τον Πατριαρχιδι στην Κωσταντινουπολη,φυσικα ολοι ξερουμε οτι ο Πατριαρχιδης ειναι υπαλληλος του Σατανα οποτε μαλλον πορτα στην κολαση τον διορισε τον Οφικιαλιο Κουλοκωλογλυφτη.


Δεν ξερει τιποτα ο ευσεβης Χριστιανος για τους εκατονταδες η χιλιαδες θανατους απο την χορηγηση και μονο του εμβολιου,δεν ξερει οτι οσοι το εκαναν και κολλανε και μεταδιδουν,δεν ξερει επισης οτι εκατομμυρια υποφερουν απο παρενεργειες απο τα σκευασματα αυτα,το μονο που ξερει ειναι οτι ειναι ασφαλη.

Ασφαλη για εκεινον,γιατι οι μελετες ανα την υφηλιο μας λενε οτι η προστασια τους μειωνεται δραστικα μετα απο 3-4-5 μηνες,αλλοιως γιατι χρειαζεται τριτο και τεταρτο και δεν ξερουμε μεχρι που για να μας προστατευει?

Ο Οφικιαλιος Κουλοκωλογλυφτης ειναι θρησκος,λογικα ξερει οτι θα παει στην κολαση πρωτος και θα φυγει τελευταιος με τις αποφασεις που εχει παρει,δεν τον νοιαζει,οι οικονομιες του να πηγαινουν καλα,να παιρνει βραβεια και δεν γαμιεται ο κορωνιασμενος,ζησει η πεθανει δικο του θεμα,Χριστιανος ειπαμε,οχι αηδιες.

 

Ειπε λοιπον οτι σωθηκαν 8400,τους ξερει εναν-εναν,με ονομα και επωνυμο τους 8400,δεν ειπε ποσοι πεθαναν χωρις να μπουν σε ΜΕΘ,ποσοι πεθαναν απο λαθος συμβουλες να παραμεινουν σπιτι μεχρι να χειροτερεψουν τα συμπτωματα,θεωρει οτι ειναι αμετοχος σε αυτα,δεν ειπε γιατι τοσους μηνες που αλλες χωρες χρησιμοποιουσαν τα μονοκλωνικα αντισωματα εδω χρησιμοποιουσαν απειλες,φοβο και τρομοκρατια.

 Το 20% των περισσοτερων θανατων απο οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος κορωνοιου τους μετρησε?

Ειναι πανω απο 10000 ανθρωποι που πεθαναν απο αλλες αιτιες γιατι δεν ειχαν την περιθαλψη που επρεπε λογω οτι η φοβοντουσαν να πανε στα νοσοκομεια η αυτα ειχαν μεταβληθει σε νοσοκομεια αποκλειστικα για τον κορωνοιο,αλλα αυτα δεν τον συμφερει να αναφερθουν.

Αυτα τα ξεχασε ο Οφικιαλιος Κουλοκωλογλυφτης.

Αλλα ελα που τα θυμομαστε και εμεις και οι ξενοι,ειναι γραμμενα,και δεν υπαρχει αμνηστια απο την οργη του κοσμου.

Και ελπιζω να το μαθει συντομα αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: