Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2021

Νεα επεισοδια τρομοκρατιας

 


Και ξαφνικα εκει που ασχολουμαστε ολοι με την μεταλλαξη Δελτα και δεν ξεραμε τι φερνει το μελλον μας ηρθε η Ομικρον,πανικος,ανησυχια,φοβος,παρθηκαν ακομα περισσοτερο απανθρωπα  και αντιδημοκρατικα μετρα,μην πω για αντισυνταγματικα γιατι ετσι που εχει καταντησει το Συνταγμα της χωρας δεν ξερει κανεις τι και πως.


Και βρηκαν την ευκαιρια να βαλουν προστιμο σε ολους που ειναι ανω των 60 ετων για να τους εκβιασουν να εμβολιαστουν,δεν ειναι επειδη νοιαστηκαν ξαφνικα για την υγεια τους,τους 9 στους 10 σε αυτες τις ηλικιες τους εχουν και φυτοζωουν με εισοδημα απο 200 εως 500 ευρω τον μηνα,γιατι δεν νοιαζονται αν εχουν να φανε και να πληρωσουν τα εξοδα τους?


Η υγεια του πληθυσμου ειναι το τελευταιο που ενδιαφερει τους δικτατορες γιαλαντζι που μας εχουν κατσει στον σβερκο,βλεπετε να εκδηλωνουν καμια ανησυχια για τις εκατονταδες νεκρους?

Αυξησαν τις Μεθ?

Προσελαβαν Ιατρικο προσωπικο?

Οχι

Ποιον κοροιδευουν?

Ακομα και τα μονοκλωνικα αντισωματα,αυτα τα ελαχιστα που εφεραν τα εχουν για ελαχιστους,εχουν τοσο αυστηρα κριτηρια για να τα χορηγησουν ενω ο κοσμος πεθαινει κατα δεκαδες καθε μερα.


Μονος στοχος ο εμβολιασμος,με ενα εμβολιο που εχει πλεον αποδειχθει οτι δεν κανει τιποτα απο οσα ελεγαν οτι κανει οταν ξεκινησαν οι εμβολιασμοι,ειδικα τωρα με την Ομικρον μονο κρουσματα σε εμβολιασμενους διαβαζω.

Και τελικα

Η Ομικρον μαλλον ειναι σαν μια κανονικη γριπη και τους εμειναν τα μετρα και τα προστιμα,οι εκβιασμοι και η τρομοκρατια,τι θα κανουν τωρα?Θα βρουν αλλη μεταλλαξη,καπως πρεπει να συνεχιστει αυτος ο κατηφορος,δεν γινεται να σταματησει τωρα που αρχισε.

 

Ολες οι αναφορες λενε οτι η Ομικρον που ειναι μεν υπερμεταδοτικη αλλα πολυ ηπια....εως τωρα,θα εξαφανισει την Δελτα συντομα και θα γινει η κυρια μεταλλαξη στον πλανητη,δεν ειναι ευκαιρια λοιπον να σταματησουν οι εμβολιασμοι ωστε να σταματησει και ο ιος να μεταλλασσεται?

Ο Μοντανιε το εχει πει.

Οι μεταλλαξεις γινονται επειδη ο ιος νοιωθει των κινδυνο των εμβολιων και αλλαζει για να επιβιωσει,για ποιο λογο λοιπον επιμενουν σε εμβολιασμο οταν η πιθανοτητα βαριας νοσησης δεν θα υπαρχει πλεον?

Μα ποιος ειπε οτι εμβολιαζουν τον κοσμο για την νοσο?


Ακομα και ο Bill Gates ειπε προσφατα οτι ολο αυτο ειναι ενα τεστ να δουν αν οι πολιτες εμπιστευονται τις κυβερνησεις τους.


Τεστ οι νεκροι,οι μονιμα αναπηροι,τα εκατομμυρια του πληθυσμου που ταλαιπωρειται με τα υποχθονια μετρα των κυβερνησεων του.


Ποιο δικαστηριο αληθεια θα κρινει για ποσους αιωνες πρεπει αν μπουν φυλακη ολοι αυτοι,αν οχι να εκτελεστουν αμεσα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: