Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2022

Ετοιμαστειτε για εναν υπεροχο Χειμωνα

 


Δεν προλαβε να τελειωσει ο πρωτος μηνας του καλοκαιριου και να παλι τα κορωνοΖομπι οι ειδικοι του κωλου στην επικαιροτητα,Παγωνη και Παυλακης και Καπραβελος και καθε αλλη μαιμου του συστηματος να μας λεει οτι η 4 και η 5 μεταλλαξη της Ομικρον ειναι χειροτερες απο τις προηγουμενες και δεν τις σταματουν τα εμβολια,εξ αλλου το 20% καθημερινα μολυνονται ενω εχουν εμβολιαστει τριπλα....


Και αφου δεν σταματανε τα εμβολια την 4 και την 5 η επομενη συσταση τους ειναι να κανουμε την 4η δοση του εμβολιου,το λες και μαλακυνση του εγκεφαλου αλλα εμεις κανουμε οτι δεν ακουμε τι λενε.

UPDATE:

Ακομα και ο Μοσιαλος μελος της συμμοριας αυτης ειναι εναντια στην αποφαση της επιτροπης εμβολιασμου να κανουν 4η δοση οι πολιτες χαρακτηριζοντας ο ιδιος οτι δεν ειναι βασισμενη σε επιστημονικα δεδομενα.


Και ποτε ηταν βασισμενες οι αποφασεις των μαριονετων του Κουλη σε επιστημονικα δεδομενα?

Καταλαβαινετε λοιπον πως θα παει ο επομενος χειμωνας,αμεσως μολις φυγουν οι τελευταιοι τουριστες θα αρχισουν τα μετρα,οι απειλες,οι εκβιασμοι,η τρομοκρατια,τα λοκνταουν και οτι αλλο καλο εχουμε ζησει τα τελευταια 3 χρονια επι πρωθυπουργιας της Κουλας της μιζαδορας.


Επομενο μεγα γεγονος ειναι οι προωρες εκλογες που δρομολογουνται για τις αρχες του φθινοπωρου,θα νοιωσουμε ολη την αγαπη και το ενδιαφερον των συμμοριων που θελουν να μας κυβερνησουν,θα ακουσουμε ολες τις υποσχεσεις,θα ακουσουμε οτι πετυχαν οι μεν αλλα απετυχαν οι δεν,θα μας ζαλισουν τα αρχιδια απο το πρωι ως το βραδυ για το ποσο κρισιμες ειναι αυτες οι εκλογες.

Ειναι αληθεια

Ειναι κρισιμες

Αν τις χασουν θα χασουν την μιζα και την ρεμουλα.

Εμεις δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.

Οποτε να πανε να γαμηθουν ολοι μαζι,ολες οι συμμοριες και οι ακολουθοι τους.

Φυσικα και θα παω να ψηφισω,χωρις να ριξω ψηφο,πως γινεται αυτο?

Σκεφτειτε.


Τα σημαντικα θα γινουν μετα τις εκλογες,οχι.....δεν θα σας τα πουν,τα φυλανε για εκπληξη,αλλα σας λεω μονο αυτο.....

Μην περιμενετε τιποτα καλο απο αυτους τους εγκληματιες,χειροτερα θα ειναι τα πραγματα,το ξερει η Κουλα η μιζαδορα και ελπιζει οτι ισως καταφερει να κερδισει μιας και θα ειμαστε ολοι χαζεμενοι μετα απο ενα ξεγνοιαστο καλοκαιρι....

Χαζεμενοι ειμαστε καθε σαιζον,χειμωνα η καλοκαιρι,αν δεν ειμασταν θα τους ειχαμε παρει με τις κλωτσιες χρονια τωρα.


Οποτε...χαρειτε τον ηλιο και την θαλασσα,τις καφετεριες και τις ταβερνες,χαρειτε που δεν πρεπει να δειχνετε ενα πιστοποιητικο για να μπειτε οπουδηποτε,χαρειτε που ειστε ξανα εστω και για λιγο ελευθερος ανθρωπος,προσεχετε φυσικα,ο ιος καραδοκει,αλλα δεν εχει σχεση με αυτον που ειχαμε 2 χρονια πριν.


Χαρειτε τα ολα αυτα γιατι μετα τις εκλογες ολοι αυτοι οι συμμοριτες που σας αγαπανε θα σας εκδικηθουν πολυ σκληρα που τους ξαναπιστεψατε και τους ξαναψηφισατε.

Και αν δεν με πιστευετε απλα καντε λιγη υπομονη.


Κοντος ψαλμος αλληλουια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: